Kawan-kawan kakcik

Rabu, 12 Disember 2012

12.12.12 - kegilaan apakah?...

Sepatutnya suamiku menjalani pembedahan kecil di kelopak matanya hari ini.  Malangnya, bilik bedah telah penuh ditempah gara-gara ramai yang mahu menjalani pembedahan untuk 'mengeluarkan' bayi dalam kandungan...

28 ulasan:

  1. macam2 hal la..kalau baby tu dah matang xpe la..kalau x? satu hal duk dalam incubator...x kesian anak ke semata2 obses kat tarikh hari ni...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak cik
    harapnya kak cik sihat2 je...

    ada no orang camtu....

    BalasPadam
  3. semua nak tarikh cantik hari ni ler tu..kalau saya biarlah bersalin ikut waktu yang sebenar dari sanggup nak operate, huh...

    BalasPadam
  4. macam2 la..masing2 berebut nak tarikh cantik..

    BalasPadam
  5. Seronok kan boleh pilih2 tarikh lahir anak. Tu kalau anak dia tak dengar kata ibu, tak taulah nak cakap apa tu.

    BalasPadam
  6. Kegilaan yang melampau dan tak bersebab.

    BalasPadam
  7. ish ish..semoga bayi bayi mereka sihat..sama ada dikeluarkan awal mahu pun terlambat..sampai begitu sekali kan..

    BalasPadam
  8. wow..
    nak g cari suami jugakla..
    nk ajak dia akad nikah kul 12.12pm japgi..
    semata2 nk kejar tarikh 12.12.12....

    ouh, baru sedar.. saya bukan manusia gila..

    hehehehe~ sabar mak.. nnt boleh operate dengan tenang tanpa gangguan.. moga dipermudahkan urusan :)

    BalasPadam
  9. Perempuan skrg bnyk masaalah melahirkan agaknya..

    BalasPadam
  10. HEHE..NOMBOR CANTIK...TAPI KLU BERSALIN OPERATE MCM TAK REAL COZ PILIH TARIKH..KLU NORMAL BARU BETUL2 BERTUAH..HEHEHE

    BalasPadam
  11. terpaksa meneran lebih sikit semata-mata nak dapatkan tarikh 12.12.12 tu... macam-macam hal

    BalasPadam
  12. ooo begitu kah, tarikh cantik kan... semoga selamat semuanya...

    BalasPadam
  13. Ramainya bayi yg keluar 12.12.12.....

    BalasPadam
  14. betol lah tu... ramai sangat nk bersalin hari ni... kesian suami kakcik...

    BalasPadam
  15. tu kegilaan yg tak sepatutnya tu Kakcik... knapa dengan mata suami kakcik? moga semuanya berjlan lancar

    BalasPadam
  16. Orang sekarang memang suka buat benda2 macam tu..
    Teruk ke kaki kak cik tu?

    BalasPadam
  17. kesian dgn baby tu, mungkin belum masanya dia keluar dah terpaksa keluar...moga tiada masalah (kesihatan) di masa akan dtg....ibubapa perlu sedar, sebaiknya baby dilahirkan normal kecuali...(klu tak operate emak mati/baby mati)...ini pendapat saya ler...

    BalasPadam
  18. memang gila .. kalau apa-apa terjadi kepada ibu atau anak, menangis tak berlagu !

    BalasPadam
  19. tok kadi pun terlibat dgn kerja gila harni..

    BalasPadam
  20. Kesiannya suami kakcik. Apalah yg ada pada tarikh tu kan.

    BalasPadam
  21. haha pakat nk ambik tarikh ni..bg wani tarikh ni xder apa2 yg special pn

    BalasPadam
  22. alahai....macam itu ja?
    apa-apapun, moga selamat semuanya ya kak cik :)

    BalasPadam
  23. mak aii?
    bedah sbb nak tarikh hari ni ke kak chik..

    kelakar pon ada ..
    tp cantik tarikh ni

    last dah..

    BalasPadam
  24. Macam boleh bawa tuah pun & jadi anak soleh, kan? :P

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.