Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 4 Ogos 2012

Dari Chow Kit ke Keramat...

... menjejak pasar bagaikan terpisah antara dua darjat ...

Suami kakcik kata harga barang di Pasar Keramat adalah lebih mahal berbanding dengan harga di Pasar Chow Kit.  Kenapakah?  Kami tiada jawapan untuknya kerana MENTERI kata harga barangan adalah di bawah kawalan Kerajaan.

Mulanya kami ke Chow Kit, tapi kerana kesesakan dan sukar mendapat
tempat meletak kereta, suami terus menukar haluan ke Pasar Keramat.

Antara penyumbang kesesakan.  Peduli apa pada kesusahan orang!!

Jadi budak ini juga yang untung!

5 ulasan:

  1. Masa dok B.Antarabgsa sebelum ni, saya gemar ke pasar keramat, fresh n ok jea harganya, masa tu la..ni nk raya tak tau saya..Why dont kakcik try pasar borong kat wangsa maju tu, ok gak sana.

    BalasPadam
  2. heheheehe, siap bwk bantal, best tu

    BalasPadam
  3. kehkehkeh..
    tergelak dayah nengoknya..!
    betul jugak tu..
    kita jenuh dok pikir itu ini begitu beginikan..
    diorang senang..kat blkg, main game..
    hehe..

    BalasPadam
  4. hehehehe....biasa le anak saya pun macam tu kak chik...lamanya tak pergi pasar keramat sejak saya kahwin dan kakak tak lagi tinggal di keramat, saya ni sebenarnya orang datok keramat kak chik, rumah saya di lorong 2 kg datok keramat lorong depan tapa baginda tu, nak ke pasar keramat selalu kami jalan kaki sahaja....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com