Kawan-kawan kakcik

Ahad, 20 Mei 2012

Perkelahan blogger...

Cerita dan pautan kemudianlah ya...
Zayyan yang sangat comel

Makanan yang berwarna-warni

Ceria

Sembang-sembang dan makan-makan

Bergambar ramai

Bersambung ke ice-room (terima kasih kepada Dr Hanie)
Blogger yang hadir (bersama keluarga semuanya kecuali yang bujang) : Dr Hanie, Dr DaddyZZ, Kakcik, AzieAzah, Dato' LF, Afasz, Anaa, JunAina, Acu Sayang, GadisBunga, Bro Framestone dan Azian Elias serta Ayu Akuzle.  Alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik dan lancar.

27 ulasan:

  1. owh bestnya kakcik..meriah sangat nampak bloggers tuh !

    BalasPadam
  2. wahhh.. sungguh pantas kakcik!
    kepenatan nih.. mata pun dah berattt jer.. hehe

    BalasPadam
  3. wow...meriah,menarik...seronoknya...
    sayangnya saya jauh di utara..

    BalasPadam
  4. amboiii.. ada sambungan yee...apa2 seronok sangat. dapat jumpa.

    BalasPadam
  5. meriah dan ai tumpang gembira.. nak join tapi tak boleh lagi..

    BalasPadam
  6. salam kak cik, dah tak membuka blog, tak taulah pulak kabar berita...seronoknya berkelah

    BalasPadam
  7. Salam kakcik...
    Seronoknya kakcik nengok kumpul ramai2 mcm tuu..
    Makanan pun meriah semuanya...jelesnyeeee..

    nnt ada buat lagi takk....

    BalasPadam
  8. aduh..bestnya..syok tgk bykkkkk makanan n ramai orang ;)

    BalasPadam
  9. bestnya banyak makanan. macarron tu mesti mommy zayyan yang buatkan : ) bulat mata zayyan.comel cam mommy dia.

    BalasPadam
  10. saya nampak macaroon! memang kaler maler lah kakcik..dan yang paling penting nampak suasana meriah dan ceria di situ.
    tahniah...perjumpaan yang sekali lagi berjaya. alhamdulillah.

    BalasPadam
  11. wah wah wahhh..bersambung kat Ice Room ya kakcik! :)

    BalasPadam
  12. kak cik..tengok gambar pun dah seronok.
    dah bsar zayyan..comel..

    BalasPadam
  13. ramai juga yang hadir kan..

    hmmm bestnye....

    BalasPadam
  14. Salam,
    Gembira dapat bertemu rakan2 blogger. Tkasih atas usaha kakcik menemukan kami semua

    BalasPadam
  15. Salam, Selalunya deme buat gathering makan2...semoga persahabatn bertembah erat!

    BalasPadam
  16. seronoknya dapat jumpa...InsyaAllah satu hari kita jumpa :))

    BalasPadam
  17. tahniah ..... panjang silaturahim .

    BalasPadam
  18. wow seronoknya jumpa2 dan makan2... belum pernah jumpa kawan2 blogger, masih x berkesempatan dan malu2 lagi aar

    BalasPadam
  19. Memang konpem sangat comel Zayyan tu, nak cium ciket!

    Seronok berkelah ramai2 gitu naa :)

    BalasPadam
  20. zayyan adalah retis. mmg cute beno. masih terasa ke'best'annyer neh..

    BalasPadam
  21. tahniah kepada penganjur .. semalam sibuk sikit. hadiri kenduri kahwin dan melayan adik beradik datang tengok cucu saya.

    BalasPadam
  22. tak puas semalam sebab acu kena balik cepat :(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.