Kawan-kawan kakcik

Rabu, 21 Mac 2012

Pesanan untuk bakal pengantin...

Jangan lupa buat temujanji dulu, ya?


19 ulasan:

  1. skarang mmg wajib kan buat ujian tu hehehehe..kwn saya yg nk nikah lagi sekali pun kena buat gak ;)

    BalasPadam
  2. Ye...jgn lupa adik2 ya? Heheheh (Menyibuk tol sy)

    BalasPadam
  3. skrg buat masa mengandung jer.....
    bakal pengantin dah berlalu...heheheh!

    BalasPadam
  4. selalu jugak jumpa pasangan2 yang nak menikah buat ujian ni kat klinik kesihatan....

    BalasPadam
  5. alhamdulillah
    begheh doh ma =)

    BalasPadam
  6. Salam,
    Baguslahkan usaha tu,
    KS prihatinkan..

    BalasPadam
  7. yey! tng sy dah p buat appointment 5 april ni =)

    BalasPadam
  8. saya ni ntah bile nak pegi buat ujian HIV. heheheh~

    BalasPadam
  9. mmg patut pun kena wat ujian tuh..kadang2 kita sndr pun x tahu kita dijangkiti..sekurang2nye check dulu baru tahu..

    BalasPadam
  10. assalamualaikum kakcik..

    zaman sy dulu..main terjah je..takde wat temujanji pun..sy buat kt klinik kesihatan seri kembangan

    BalasPadam
  11. jangan lupa ya... akak dah selamat.. hehehe

    BalasPadam
  12. betul2...zmn skrg nih kene bt date awal2...kalu idak penuh...

    BalasPadam
  13. masa nak kawin dulu tak der ujian mcm ni...:)...

    BalasPadam
  14. dulu masa saya nak kawin, takde buat appointment pun, terus datang, buat check HIV tu..hehehe

    BalasPadam
  15. Masa saya nk kawin dulu, tak payah dtg buat appointment pun. Maybe sebab pergi ke Klinik Kesihatan waktu petang, dah tu tak ramai org pula..hehe

    BalasPadam
  16. Kena ada bakal suami dulu. Kihkih.

    BalasPadam
  17. tak pernah buat, sebab dulu masa kawin tak yah buat...

    BalasPadam
  18. zaman kita dulu kursus pun tak de lagi, cian ye sekarang ni kena check HIV bagai, tak pelah demi keselamatan pasangan pengantin : )

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com