Kawan-kawan kakcik

Rabu, 15 Februari 2012

RTK - Amboiii... sibuknya dia...



*konon-konon sedang taip pesanan ringkas - 'betul! isteri saya kata hari ini kena guna Bahasa Melayu dengan betul sempena menyahut seruan Tn Hj Hamzah Al-Lavendari'*



17 ulasan:

  1. Saya, kalu boleh guna Bahasa Melayu yang betul tu hari-hari...

    BalasPadam
  2. tolong betulkan penggunaan bahasa melayu saya juga dalam setiap komen atau entri saya....

    BalasPadam
  3. huhu, saya kadang rojaklah kakcik, nanti saya betulkan bahasa saya yea..

    BalasPadam
  4. amboi ayah..sibuknya dia..=)
    pagi ma
    sihat2 sokmo neh =)

    BalasPadam
  5. serius tu muka

    adoii terkena mak..hahahahaha i pun kdg2 rojak adeh!!!

    BalasPadam
  6. kak cik memang betul2 sibuk tu..kiri kanna..he he

    BalasPadam
  7. Kakcik boleh ambil kesempatan lagi org memang busy tu nampak memang serious...

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kakcik..

    Teringat semasa sebok berbual dengan menggunakan loghat kelantan, kawan yang sorang
    Dah menjerit " Bahasa Kebangsaan pleaseeee!!! Bila speaking dia tak menjerit la pulak.. Hehe

    BalasPadam
  9. oh..terlupa ada baca entri pakcik hamzah semalam.. =)

    BalasPadam
  10. sibuk banget tu
    sampai dua....

    kak - iols guna bahasa rojak - bahasa malaysia + bahasa inggeris + bahasa ponen - camne????

    hak hak hak

    BalasPadam
  11. ye ke tu tgk taip sms? mcm tgh main game je hehehe

    BalasPadam
  12. ekekek aah lah akak macam tgh main game ajee ekekek ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya, suami kakcik tu langsung tak tahu nak main permainan dalam telefon mahupun komputer! :)

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.