Kawan-kawan kakcik

Khamis, 23 Februari 2012

Rindu untuk bertemu...

... adakah yang turut rasa begitu?

Di rumah Kakcik
 
Di rumah Dato' LF

Di rumah Akuzle Ayu

***klik pada nama untuk mengimbau kenangan...


24 ulasan:

  1. Salam kakcik..

    Dah time pegi keje jom...

    ** nak buat gathering lagi la tu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Kakya. Saya sampai ke pejabat sebelum jam 6.45 lagi. :)

      Padam
  2. Salam Kak cik...

    Seronoknya... Bersahabat kerana Allah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Marya. Tanpa izin Ilahi, pertemuan tak mungkin terjadi. :)

      Padam
  3. assakam kak cik hanya sekali masa dirumah dato'dapat turut serta. insyaallah suatu hari nanti dapat kita bertemu lagi..

    BalasPadam
  4. rindu rindu rindu sangatttttttt...nak buat cemana nih =.=

    BalasPadam
  5. sallam kakcik,

    nak ikut serta juga kalau ada masa
    dan kelapangan nanti..

    BalasPadam
  6. kalau kite gi minum2 kat mamak pun boleh dianggap gathering comel2an juga kan? hihi~

    BalasPadam
  7. Rindu lah ..betul.
    Saya sokong cadangan GB...kita lepak2 minum kat mamak pun best..hehehe..saya nak melepak borak lama2 dgn Abg Mus.

    BalasPadam
  8. Kakcik hint macam nak buat lagi je... Kakak tahu yg dah bertemu mesti rindu nak jumpa lagi.

    BalasPadam
  9. insyaallah
    diizinkan Allah pasti leh jumpa lagi kan???
    moga mama sihat2 sokmo =)

    BalasPadam
  10. best kan...kalau boleh jumpa kwn alam maya ni...D entah bila la boleh jumpa dgn kwn2 alam maya ni...termasuk la dgn kc

    BalasPadam
  11. Saya rindu. Kalau boleh nak jumpa lagi. Kdg2 rasa nak kol kakcik tanya kabar. tapi saya takut mengganggu.

    BalasPadam
  12. mesti seronok kan dpt kumpul ramai2 dgn rakan blogger yg lain..

    BalasPadam
  13. kalau buat lg..segannye nak join..sy ni budak kecik nyibuk je =D

    BalasPadam
  14. bestnya..sy tak pernah dpt join mcm ni..:(

    BalasPadam
  15. kaklong belom pernah join,
    tapi rasanya kalau sekali join..

    maun gamat rasanya...
    miahahahah!

    BalasPadam
  16. meriahnya kakcik n the gangs klu dpt bejumpa..:)

    BalasPadam
  17. menunggu-nunggu masa..terasa jugak nih!

    BalasPadam
  18. kita berkongsi rasa....(rundunya sampai ketap2 bibir neh...ahahah)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.