Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 25 November 2011

Hendak bergaduh ke?? ...

Tapi kenapa pula semua kelihatan senyum, kecuali Dak Gedek tu???
Gedek memang tak pandai senyum ke?  Ish! siapa kata...
Dah lama Kak Nani tak buat catatan baru di blognya.  Harap-harapnya Kak Nani
berada dalam keadaan sihat sejahtera.


17 ulasan:

  1. Rindu eks kat kawan2 yg selalu update blog.. bila tiba2 diam sure tertanya2..:)

    **betul ke uncle gedek tuh xsuka senyum.. kalu sesekali senyum sure manis kan ..:)

    BalasPadam
  2. Agaknya sibuk dgn cucu time cuti2 ni kot kak cik

    BalasPadam
  3. yalah kan kakcik?
    apa khabar kak Nani sekarang eh?
    adik kita samad pun senyap lama dah..

    pakcik gedek tak reti senyum eh?
    ker dia simpan senyum dia utk org2 tertntu jer...?

    senyum tu sedekah pakcik...

    BalasPadam
  4. Betul la kakcik. Kak nani lama tak updet. Harap2 dia sehat hendaknya.

    BalasPadam
  5. SALAM,
    BACA TAJUK, LAIN MACAM BUNYINYA. LF DAH BERSEDIA NAK JADI PENGADIL.

    BalasPadam
  6. saya senyum sengsorang tengok gambar2 ni.. terbayang2 balik keseronokannya.. hihi..

    harap kak nani sihat..

    BalasPadam
  7. kalau nak gaduh boleh saya pinjamkan kayu hoki hehehe

    BalasPadam
  8. Ada tak sesapa nak bergadoh rebut apron?

    BalasPadam
  9. Nice.. gaya macho tu harus.. hehehe..

    BalasPadam
  10. Salam Kakcik,

    Akak baru saja kebah setelah 5 hari bergelut dgn deman panas..Demam kali ni rasa tersiksa sebab seluruh badan bisa2 dan sengal2. Makan tak lalu lansung, dlm lima hari demam akak cuma makan bubur tuh pun dua tiga sudu, segala2 terasa pahit. Hari ni baru rasa nak makan tapi hanya buah2an dan minuman panas Neslo (nescafe + milo). Punya lah rindu kat blog dan FB. semalam ada blogwalking tapi sekejap ajer dah gigil2 badan. Hari ni baru rasa kuat utk menaip dan blog kakcik akak nak tinggal jejak sebab kakcik bertanya kabar akak. Terima kasih atas ingatan kakcik pd akak. Walaupun kita baru berkawan tapi akak dpt rasa kakcik bakal jadi sahabat akak.
    Terima Kasih kakcik. Salam akak pada kawan2 yg lain yg juga tertanya2 kemana menghilangnya kak nani?

    BalasPadam
  11. saya tengah keluarkan pistol tu... harus serious!

    haha

    BalasPadam
  12. uncle gedek takleh senyum selalu sebab nanti semua orang taknak balik. heheh~

    auntie nani....semoga cepat kembali pulih seperti sediakala ya... :)

    BalasPadam
  13. seronoknya kak dpt jumpa ramai2 mcm nie ... bilalah dpt jumpe akak

    same je wajah en gedek dari dlm blog kan :)

    BalasPadam
  14. alhamdulillah... br dgr khabar aunty nani...cian aunty lama demam...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.