Kawan-kawan kakcik

Isnin, 24 Oktober 2011

Pertemuan blogger... mereka yang hadir...


Antara yang tidak 'mendaftar' seingat kakcik ialah Azian Iskandar, MasZuber
dan BonekaDalamCermin.  Maafkan kakcik atas segala kekurangan, ya.










28 ulasan:

  1. Salam kak Cik..

    dalam senarai tu saya cuma kenal kak cik dan kak Azie je..hehe

    BalasPadam
  2. tiada yg kurang kak cik.. terima kasih banyak..

    BalasPadam
  3. Salam, sikit punya ceria akak dapat minum air oren asam boi, sedappp..
    hehehehe

    Terima Kasih kakcik atas layanan yg diberi pada akak, memimpin akak balik sampai kereta.

    Memori yg sungguh indah ptg tuh, kakcikkkk...akak dah register sayang pd kakcik dalam hati..

    BalasPadam
  4. kakcik, datuk uncle 'luah fikiran' kata nak buat kat umh dia plak ye.. hehehe... dia soh saya pujuk akak utk next pertemuan. amacam?

    BalasPadam
  5. Kakcik, tak puas jumpa Kakcik semlm. Nak 'dating' lagi boleh??? Hihihi

    BalasPadam
  6. Tahniah kerana berjaya menghimpun kan ramai bloggers.

    Maaf kerana tidak dapat menghadir kan diri akibat keuzuran yang hinggap..apa apa pun tahniah sekali lagi..

    BalasPadam
  7. Salam Kakcik
    Tahniah kerana dapat menghimpunkan para bloggers. Terasa macam nak buat untuk perjumpaan blogger Penang pula. nampak meriah sungguh

    BalasPadam
  8. Kakcik tak puaslah tengok. Hati gembira juga nie. Kakak rasa Dr. Faiz dgn GB mesti banyak gambar besar-besar....

    BalasPadam
  9. sangat suka, sangat jeles...
    sangat2........................................
    rugi tak join..

    but, syukur kerana dapat menyatukan semua blogger yang ayu kenal...

    kak cik the best

    BalasPadam
  10. alamak... bestnya... lenkali jemput vic ye.

    BalasPadam
  11. tqvm atas lynan mesra kakcik, abg n keluarga. Adik Iffah masuk keta terus lelap smpai umah. tp lepas tuh bgn plaks psl yak2 n mandi. x serik g umah kakcik malahan selesa pula. sy buat mcm umah sendiri ajer...ehehheh..tqvm skali lagik, kak.

    BalasPadam
  12. ya allah...baru saya perasan, saya tak sempat masuk dalam rumah kakcik! hahaha

    BalasPadam
  13. salam kenal kakcik..
    dr blog kak erna dan rai ourkizuna

    BalasPadam
  14. meriahnya..
    moga ukhuwah berpanjangan..

    BalasPadam
  15. suka bebenor putu dlm gambor tu yek? hehhehehe

    bak kata hanis...
    takde kurangnya kakcik..

    kakcik & family mmg sporting betullah..
    tq bebanyak..

    kita pun update jugak..

    BalasPadam
  16. A'ala...jeles sangat2..bila Kak Chik nak ajak saya?? :-(

    BalasPadam
  17. meriah sungguh..
    sayang saya tak dapat menghadirkan diri.. :(

    BalasPadam
  18. kakcik.. suka konsep yg kakcik buat..ada attendance book.. teringat mase wedding saya dulu..
    mmg jadi kenangan bile tgk balik nama2 hadirin yg datang..

    hope next time sy leh join..

    BalasPadam
  19. terbaeek la kakcik...siap ada brg kedatangan yer..

    BalasPadam
  20. sepatutnya JunAina pun tercatat namanya kat situ...waaaa...

    BalasPadam
  21. buku tetamu tuh sungguh membantu kan? terharu tgk effort kakcik siap taip blk lg. saudara Arif Budiman bole teruskan menyatukan bloggers d Penang plaks..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.