Kawan-kawan kakcik

Isnin, 19 September 2011

Ragam anak-anak...

Menanti makanan tiba.

Ahli keluarga yang paling bongsu setakat ini.

Kegembiraan yang tidak perlu dibayar harganya.

Sampai penyek Angah dikerjakan oleh mereka!

Apahal pulak ni?

Kalau masuk Maharaja Lawak, jangan buat aksi begini.  Nanti ada yang muntah!

Kenapa Zana?

Bangcik tetap menjadi POJAAN sepupu-sepupu perempuannya.

Aku selalu menyebut sepupu-sepupu Bangcik (yang memeluknya) sebagai
'anak yatim berbapa'.  Alhamdulillah, kami dapat memberikan mereka sedikit
rasa gembira.

Orang tua ni kenapa pulak?

17 ulasan:

  1. sronok tgk kanak2 happy.. moody bleh brtukar gmbira :D

    BalasPadam
  2. Kanak2 la yang membuatkan suasana sesebuah rumah itu ceria , kalau tak ada kanak2 memang terasa sunyi dan sepi seperti di rumah amy nie huhu.. kak pic terakhir tue mungkin mabuk air kot sebab tu muka jadi lagu tue hehehe...

    BalasPadam
  3. Gambar last tu aksi kekenyangan makan sup gearbox! :)

    BalasPadam
  4. masa raya nilah dapat
    berkunjung dan berhimpun
    ramai2

    hari2 biasa sibuk
    nak berkunung pun serba salah pula :)

    kakcaik,

    ati tak buat open hse
    sejak syahmi membesar ni
    tapi kalau nak mai rmh bgtau
    saje...kalau 1 family kan lebih exclusive

    ^______^

    BalasPadam
  5. Kakacik!! kakak tatap gambar pun dah senyum sendiri apa lagi yg tahu cerita di sebalik gambar2 tu...:)

    BalasPadam
  6. apasal la en.suami kakcik tu???
    hahahahaaa

    BalasPadam
  7. tak sangka abang cik disukai ramai.pandai gak suami kak chik melawak ye.kalau dah ramai tu macam-macam keranah ada.

    BalasPadam
  8. tumpang kelakar tengok gelagat anak2
    seronoknya...
    tp gambar yg lastu tuh paaaling kelakar...wakakaka...

    anak beranak pandai wat lawak!
    simpan gambar2 tu kakcik, termahal..

    BalasPadam
  9. OK. Yang bongsu tu serious comel! Nak geget boleh? :D

    BalasPadam
  10. gembiranya..
    kalau kat rumah.. time makan beramai2 dipondok depan rumah mesti dorang tak lepaskan peluang bergambar.. sebab saya rajin mengambil gambar dorang walau hanya menggunakan telefon bimbit.. hikhikhik..

    BalasPadam
  11. klakanyer pose cik abe kakcik neh...hehheheheh

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.