Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 9 September 2011

Potret keluarga...

Di pagi 1 Syawal 1432H bersamaan 30 Ogos 2011...



62 ulasan:

  1. kakchik.satu-satunya bunga di dalam keluarga....

    BalasPadam
  2. Framekan besar-besar Kak Cik. Kenangan tu.

    Cantiknya jubah Kak Cik.

    BalasPadam
  3. Ini sudah macam keluarga dari padang pasir lah.. he he..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...

    Sedondon kakcik..:)

    BalasPadam
  5. Sejuk mata memandang, punya keluarga yg taat Dan soleh belaka

    BalasPadam
  6. Lea...

    mudah2an nanti kakcik mendapat menantu yang boleh jadi kawan kakcik. :)

    BalasPadam
  7. Azie...

    dah siap frame pun. Buat di studio gambar. :)

    Jubah lama yang dikitar semula tu.

    BalasPadam
  8. Kang Latep...

    ana punya anak yang suka itu gaya la... :)

    BalasPadam
  9. Wa'alaikummussalam Ustaz...

    memanfaatkan pakaian yang ada. :)

    BalasPadam
  10. Aju...

    mudah2an anak2 kakcik akan jadi anak2 yang soleh. Amin. :)

    BalasPadam
  11. terasa macam kat arab pulak...muka pun ada iras2 arab..suka tengok..!

    BalasPadam
  12. kak cik n husband ni muka iras2 lerrr...

    BalasPadam
  13. Wajah kakcik and husband cam familiar jek... agaknya kita pernah jumpa kot ?? sbb saya pun ada rumah di Pandan Indah . hehee

    Salam manis utk kakcik sekeluarga. Suka tgk foto family ini.

    BalasPadam
  14. WBH...

    jubah2 lelaki tu, Along beli masa dia pergi Mekah. Maknya lupa nak pakai jubah yang dia beli. :)

    BalasPadam
  15. Kaklong...

    mungkin sebab Along pakai macam tu, nampaklah macam ala2 Arab. :)

    BalasPadam
  16. Mila...

    ada yang kata kami nampak seiras, ada yang kat tak sama langsung. :)

    BalasPadam
  17. Salam manis Linda...

    selamat datang kembali. Lama tak baca cerita Linda. :)

    Linda tak balik ke Pandan Indah ke?

    BalasPadam
  18. semoga kebahagiaan berterusan kpd keluarga kakcik

    BalasPadam
  19. tahun depan kompom baju raya saya sama dengan along!

    bergaya sungguih!

    BalasPadam
  20. Ahlan wa sahlan ya habibi ya maulana!
    machem d fadeng fashir tp tiada al unta lah!

    BalasPadam
  21. Musang...

    terima kasih untuk doamu, dik. Amin. :)

    BalasPadam
  22. bujal...

    nak tempah dari sekarang pun boleh. :)

    BalasPadam
  23. AzeedA...

    itu unta sudah kena jual lah... :)

    BalasPadam
  24. kakcik juga penyeri dalam pic nie kan..bunga yg sngt berharga :-)

    BalasPadam
  25. betul la kakcik
    pada mata saya, kakcik n husband mcm adik beradik.. hehe

    BalasPadam
  26. Sahrom...

    bunga itu akan layu juga... :)

    BalasPadam
  27. RK...

    Alhamdulillah. Dalam pada Rk sejuk mata memandang, mungkin ada hati yang sedang panas menyengat, memikir apa yang hendak dikutuk!

    BalasPadam
  28. Dr Hanie...

    adik beradik mana boleh jadi suami isteri... hehehe...

    BalasPadam
  29. Wani...

    merekalah harta kakcik di dunia ini dan semoga mereka juga akan bersama kakcik di sana nanti. :)

    BalasPadam
  30. Kakak dulu idam nak anak 4 macam kakcik tapi tak tercapai.

    Sukalah tengok gambar keluarga kakcik...:)

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum.
    Tahniah Kakcik.
    Sempat juga masuk studio.
    Saya sempat ambik gambar pakai kamera kompak sahaja.

    TQ

    BalasPadam
  32. Kakzakie...

    itulah kurniaan Ilahi kepada kakcik. Syukur Alhamdulillah. :)

    BalasPadam
  33. Seronok tgk pic raya kak seroja... mmg kenangan terindah kan..:)

    BalasPadam
  34. Wa'alaikummussalam P@P...

    Along kakcik tu yang beriya2 nak bergambar di studio. Dah bertahun kami tak ambil gambar sekeluarga macam tu. :)

    BalasPadam
  35. mama maman...

    untuk kenangan anak cucu di masa akan datang. :)

    BalasPadam
  36. saya ada lagi seorang anak perempuan .. baru tingkatan 1 !

    saja nak beritahu .. hehe

    BalasPadam
  37. Kanda AL...

    nak bagi saya buat anak angkat atau buat menantu? hehehe...

    BalasPadam
  38. anak kakcik dah besar2..
    kakcik nampak awet muda lagik..

    BalasPadam
  39. Assalamualaikum...

    Kak cik..muka kak cik n suami sepadan....orang kata muka jodoh..hehehhe

    amboi....anak-anak dah sama besar dengan emak bapak...

    semoga terus kekal bahagian

    BalasPadam
  40. PB...

    awet muda tu taklah.. awet cerewet tu memang ada! hehehe...

    BalasPadam
  41. Wa'alaikummussalam Ros...

    anak2 sekarang memang ramai yang lebih besar dari ibu bapa mereka. Terlebih makan agaknya.

    Terima kasih kerana mendoakan. :)

    BalasPadam
  42. kat studio ke kakcik..suka tenguk..ida tk dapatlah lagi nk abadikan gambar mcm ni.

    BalasPadam
  43. Ida...

    ya di studio. Along beriya2 nak tukar gambar lama kat dinding rumah kakcik tu. :)

    BalasPadam
  44. Kak Cik cantiklaa gambar family..tuh.. dekat studio ker?

    Betul laa muka kakcik dan hubby seiras laa..:)

    BalasPadam
  45. Rina...

    serupa ya? Sebab dah lama bersama kot! :)

    BalasPadam
  46. Rinna...

    ya, gambar kat studio. Kalau ambil sendiri, tak sama kualitinya. :)

    Dah hampir 25 tahun kakcik dan suami berumhatangga, mungkin sebab itu nampak macam nak sama. :)

    BalasPadam
  47. lama x bergebang ngan kakcik... teringat gambo famili masa dolu2 tgk gambo studio neh... selamat hari raya 1432, kak...

    BalasPadam
  48. Moga kakcik sekeluarga sihat dan bahagia hingga ke akhir hayat..

    BalasPadam
  49. akuzle...

    salam Syawal, Dik. Tahniah kerana mendapat cahayamat ke 2. :)

    Kami bergambar di studio tu atas desakan Along. Dah bertahun2 tak bergambar di studio. :)

    BalasPadam
  50. aizamia...

    terima kasih untuk doa tu, dik.

    Amin. :)

    BalasPadam
  51. cantiknya gmbr raya mcm ni..kemas, jelas dan menarik. =)

    BalasPadam
  52. ~izan~...

    kalau kakcik ambil gambar dengan kamera sendiri, tak jadi macam tu. :)

    BalasPadam
  53. Assalam Kak Cik, cantik gambar sekeluarga...salam pada abang & anak2 kak cik.

    BalasPadam
  54. W/salam Wati...

    entah bila agaknya kita dapat berjumpa lagi. Kalau Wati buka kedai makan yang baru, bagitahu ya? Kakcik pasti datang.

    BalasPadam
  55. Insyaallah Kak Cik..mudahan ada rezeki dari Allah SWT. Skrg ni buat katering dan masak sendiri kat rumah...kalau Kak Cik nak order.. beritahu la...dok bercadang nak buat Homecook Tiffin Services untuk mereka2 yang nak tak ada masa nak masak dan sibuk bekerja seharian.Apa pendapat kak cik???

    BalasPadam
  56. Wati...

    kakcik sokong usaha Wati itu. InsyaAllah, kalau makanan sedap dan harganya berpatutan, pasti akan mendapat sambutan. Kakcik doakan apa juga usaha yang Wati lakukan demi menambah pendapatan yang halal akan diberkati dan dirahmatim Allah. Amin. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com