Kawan-kawan kakcik

Khamis, 16 April 2015

Sudahkah anda mengemaskini e filing anda?...

Jangan lupa bahawa tarikh akhir untuk mengemaskini e filing bagi tahun 2014 adalah pada 30 April 2015.  Kewajipan membayar cukai mesti diutamakan.  Semalam tengok kat tv, Ustaz tu kata kita wajib bayar cukai termasuk GST untuk menjana pendapatan negara... hurmmmmmm...







14 ulasan:

  1. dah settle bulan mac hari tu.... duit lebihannya pun dh dapat :-))))

    BalasPadam
  2. Suami saya dah isi dah, tunggu duit lebihan jer :)

    BalasPadam
  3. Kakak dgn suami kakak dah buat online senang sekarang ni kakcik. Sebaik dapat EA form terus buat. Sekarang tunggu LHDN pulak masukkan ke a/c kita cukai terlebih bayar.

    BalasPadam
  4. Dah kemas kini, Ayah eazy tak tahu eazy ajarkan ... hik2

    BalasPadam
  5. tak pernah ada e filing. Nak kena buat jugak nih. Mana tau dapat lebihan duit kan ☺

    BalasPadam
  6. Hubby dah tolong buatkan..hehehe..settle.. :)

    BalasPadam
  7. Terakhir buat ni....tak ada e-filing lagi masa tu :)

    BalasPadam
  8. Saya dah buat sebulan lalu. Lega sekarang, boleh goyang kaki sambil tengok orang lain terkial-kial nak buat e-filing mengejar tarikh tutup. Eh, eh... statement..... memang nak minta kena lepuk ~_^

    BalasPadam
  9. Bila tengok e-filing ni, rasa macam mimpi ngeri baru melanda.

    BalasPadam
  10. kahkahkah
    saya belommmmm buat kuikuikui

    BalasPadam
  11. dah....kerja penat-penat. Gaji kena deduct...sama je macam gaji dulu =(

    BalasPadam
  12. hehehe mak ayah dah settlekan.. CT dok keje lagi =P

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.