Kawan-kawan kakcik

Isnin, 27 April 2015

Nenek dah tak mahu kemaskini blog...

...jadi buat sementara ini, Qaid nak bermain-main di sini...

16 ulasan:

  1. Qaid dan conquer nenek punya keyboard itulah pasal ye..
    Itulah kalau dah nama pun nenek selalu mengalah dgn cucu:)

    BalasPadam
  2. Dpt cucu secomel Qaid
    Buat apa pun nenek berhenti
    Baiklah melayan dan menggomol Qaid....

    BalasPadam
  3. Kena beli satu lagi lah jawabnya...Qaid ada satu, Nek ada satu...dok sebelah-sebelah sambil buat kerja masing-masing..., boleh ka?

    BalasPadam
  4. alahai Qaid..kesian la kat nenek..ramai peminat nenek dok tunggu coretan nenek tau...

    BalasPadam
  5. nyanyi lagu kucing meow2 sambil angkat bontot please. hehehe

    BalasPadam
  6. Qaid tlg updatekan blog bg pihak nenek lah yek....

    BalasPadam
  7. Ok Qaid nak hupdate cite apa tu ye..comelnya.. :)

    BalasPadam
  8. Oooo dh ada yg lain mengupdate blog. Ehehe

    BalasPadam
  9. Oh, nenek dah ada pelapis rupanya! Kalau nenek dah malas atau takda idea nak update blog, bolehlah serahkan aje pada 'pembantu'. Minta maaf ya nenek sebab nampak gayanya pembantu nenek lagi comel daripada nenek :)

    BalasPadam
  10. Harap Qaid dan keyboard tu berada dlm keadaan sihat walafiat.... hehe..

    BalasPadam
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  12. Comel yer Qaid..comel sangat2 boleh jadi penganti nenek nanti... salynahafis

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.