Kawan-kawan kakcik

Isnin, 3 Jun 2013

Tak sabar nak sambung cerita...

...tapi, gambar dalam komputer dan kamera.  Tiada dalam iPad ini...

Kita tatap dulu sedikit gambar di Langkawi...



21 ulasan:

  1. Wahhhh sakan betul Dak Sepet tu berendam. Puas la bercuti di musim cuti sekulah kali ini yaaa...

    BalasPadam
  2. pas balik umrah cuti ke langkawi lak ye kakcik? bwk budak sepet tu berendam yek... heheheh

    BalasPadam
  3. alahai tak dapat tgk gmbrnya di opis ni kak, tp mesti seronok kan ;)

    BalasPadam
  4. Dapatlah rehatkan badan dan rehatkan minda. Langkawai cuti sekolah [asti sibuk kan Kakcik?

    BalasPadam
  5. BS dalam kolam tu dah nampak macam budak montel umur 3 tahun ek?
    menten tembam! cubitkan sikit pipi dia tuh!

    BalasPadam
  6. swimming pool tu macam kepala Shrek!

    BalasPadam
  7. assalam kakcik..tidur dimana ni kak cik..nampak cantik kolamnya..seronok BS berendam ye kak cik

    BalasPadam
  8. salam kakak !
    aikk kenapa pic dua di bawah gelap kak huhuh

    BalasPadam
  9. Akak gi Langkawi ye? Cantik kolam renang tu..

    BalasPadam
  10. Cuti-cuti ini puaslah adik berendam ye. Tak ada geng ke dik?

    BalasPadam
  11. kalau sama timining kita ke langkawi...pasti boleh detim kan mak?

    BalasPadam
  12. assalamualaikum,

    cuti sekolah ni kalu bawa anak2 berjalan kat sini tentu seronok diorang...

    kesian adik tu berendam sorang2..takder kawan ke dik..

    BalasPadam
  13. Waahh seronoknya kak cik gi langkawi yer..

    BalasPadam
  14. assalamualaikum kakcik....wah seronoknya...:)

    BalasPadam
  15. Dah lama tak dtg sini. Sungguh kat ofis dah kena block blog

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.