Kawan-kawan kakcik

Khamis, 10 Januari 2013

Jom buat tempahan baju 'I Love Blogging'...

Kalau anda bangga dengan blog anda dan ingin 'mengiklankannya' sewaktu anda sedang berada di mana-mana, salah satu caranya ialah dengan memakai baju yang tertera nama blog anda. Jadi, cubalah singgah di SINI dan 'melihat-lihat' sekiranya anda berminat untuk membuat tempahan baju yang mempunyai nama blog anda sendiri...





Facebook : i love blogging
Saiz : XXS- 3XL ( unisex )


Warna : Putih ( tidak jarang dan tebal - tidak seperti kualiti kain untuk baju yang dijual di tepi pantai ), hitam ,merah, dan lain-lain warna (disarankan warna putih kerana tulisannya berwarna hitam)


Kolar : Bulat
Harga Lengan Pendek : RM30
Harga lengan Panjang : RM33
- termasuk kos penghantaran Semenanjung, Sabah dan Sarawak ( pos laju )


Tulisan I LOVE BLOGGING warna HITAM..


Like page ni untuk ukuran bahu dan labuh - I LOVE BLOGGING


TEMPAHAN BILA-BILA MASA ...






19 ulasan:

  1. Ada gambar contoh yang dah siap dipakai orang?
    Sekarang trend orang pakai Tshirt ni.
    Macam dulu orang kata jenama "I love ..." ni cuma boleh dapat kat negara tertentu saja. Skang ni mana-mana jer ada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Azie, ni kena tanya dengan Hairy ni. Nanti kakcik tolong tanyakan. :)

      Padam
  2. Saya segan sebenarnya nak promote blog..Tak semua pun orang tau saya ada blog, huhu..

    BalasPadam
  3. Macam nak juga tapi seganlah nak pakai (malu nak promote blog sendiri, ada orang nak baca ke?...hehe)

    BalasPadam
  4. wah... menarik neh mesti cuba juga....

    BalasPadam
  5. nak jugak tempah tapi maluuuuuuuuuu heeee ayoyo...

    BalasPadam
  6. wahh terima kasih mak sebab tlg promosi baju ni...tshirt dah siap ada hery pnya sehelai tp tertggl dekat penang a.k.a kg raya cina nnti baru amik...dnt wry baju ni berkualiti dan elok..klo xpuas ati blh pulangkan balik...

    BalasPadam
  7. warna putih senang nak basuh..hehhe

    BalasPadam
  8. Menarik nih. Tapi utk yg bertudung, susahlah nak nampak URL blog tu.

    BalasPadam
  9. bagus juga buat baju camni, satu famili pakai untuk promosi bergerak..harus bangga dgn blog sendiri..

    BalasPadam
  10. Wah!!! Bagus ni klu nak bt gath...beli byk2, mtk kurangkan rege sket. Heeeee~

    BalasPadam
  11. Makchaq kena pakai I Love BW kot

    BalasPadam
  12. waaa...menarik ni...jom ramai2 order..

    BalasPadam
  13. wahhhh... boleh buat hadiah giveaway ni...

    BalasPadam
  14. menariktu... teringin gak nak buat .. tapi macam mahu tapi malu...

    BalasPadam
  15. Wah.... kakak pun dah terpikat juga nie. Nak jenguklah link yg kakcik bagi tu. Mana tahu boleh dan mudah.

    BalasPadam
  16. Menariknya kakcik, tapi err...macam segan nak pakai sebab saya pemalu kalau orang tahu saya ada blog, hihi, kawan satu tempat kerja pun tak ramai tahu..

    BalasPadam
  17. ramai blogger dari Blogger..
    wordpress tak de buat menda ni

    BalasPadam
  18. URL boleh letak dimana lokasi anda suka..atas bawah tengah..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.