Kawan-kawan kakcik

Rabu, 9 Januari 2013

Doa untuk menghilangkan kesunyian...

Bila kesunyian, carilah Allah dan mengadulah kepadaNya kerana Dia sentiasa mendengar...


Dari Majalah Al Ustaz, Isu No: 10

20 ulasan:

  1. saya lebih setuju ngan cadangan ustaz tu - sibukkan diri ngan kegiatan positif -

    BalasPadam
  2. Mak,terima kasih share doa neh.. saya pon sering terasa kesunyian~ hehehe...

    BalasPadam
  3. Saya sebelah pagi jer sunyi..bila anak yg 5 org tu dah balik dari sekolah..bising..ibunya pun join sama sebab suruh dia orang jgn bising sangat..nak layan tv pun tak senang!

    BalasPadam
  4. sy selalu amalkan doa nih. tq kakcik.

    BalasPadam
  5. saya pun semua anak anak ke sekolah dan duduk asrama..saya join kelas agama,kelas fardu ain dan kelas masak memasak (KEMAS)mmg tak tersa sunyi lngsung..

    BalasPadam
  6. baru deno tau ada doa bila rasa kesunyian... thanks fpr sharing :)

    BalasPadam
  7. amin.... terima kasih kak cik sebab berkongsi doa ni...

    BalasPadam
  8. aduhh sedihnyaa dgn kesunyian ibu ini .. :(

    BalasPadam
  9. nor pun tgh sunyi juga ni kak..berdua aje ni..nor sibuk dgn buat tempahan..sunyi dan letih

    BalasPadam
  10. kesunyian seorg yg brgelar ibu....

    BalasPadam
  11. Hanya pd Allah tempat kita mgadu...bukan di FB
    Kan...kan kan kakk

    BalasPadam
  12. semua ibu mesti akan rasa macam nie kan..
    btw tq for sharing kakcik..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.