Kawan-kawan kakcik

Selasa, 11 Disember 2012

Tak tahu nak buat catatan apa hari ini...

Salin dari status facebook kakcik pagi tadi...

"Kenapa agaknya orang lelaki (bukan semua, tapi ramai dari kalangan yang kukenali) bila sakit walaupun hanya selsema tapi aksinya bagaikan hero tamil yang kena tumbuk di hujung telinga??? Semua serba tak kena jadinya..."


Selamat pagi kawan-kawan.  Pagi ini kakcik kena pergi ke Putrajaya.  Ada kerja yang perlu diselesaikan...

Hari ini Selangor cuti, agak-agaknya Kuala Lumpur jadi sesak ke tidak?

23 ulasan:

  1. selamat pagi kakcik..have a nice day..
    Moga diberkati Allah selalu :)



    *errkk, nak tanya.. boleh ke nk panggil MAK jugak cam yg 'muda2' di KKA panggil.. *

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tentu saja boleh. Panggilan MAK itu lebih mesra terasa. :)

      Padam
  2. hehehe suami saya pulak susah sangat nak cuti kalau sakit

    BalasPadam
  3. memang gituler kisahnyer kak cik.. lelaki walaupun kuat tapi memang mintak dimanja.. letih..
    kalau demam satu keje tak leh buat...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum kakcik... semoga perjalanan kakcik selamat sampai ke destinasi tau... bye

    BalasPadam
  5. Selamat Pagi Kakcik..Ohhh macam suami saya jugakkk...biasanya dia mintak perhatian dan belaian gitu..:)

    BalasPadam
  6. Sebab manja nak perhatian la tu kakcik. Mcm suami saya jugak. Tapi last2 dia sendiri yg mengaku dia manja lebih. Hehe.

    BalasPadam
  7. lelaki kan perhatian dari insan bergelar wanita kakcik...bile sakit camni peel lebih dari anak kecik kan..hee..monink kak cik.

    BalasPadam
  8. kih kih kih..... bila sakit semuanya jadi sensitif....

    BalasPadam
  9. bukan nak kata orang lainlah, husband sy sebijik mcm Kak Cik punya status facebook tu, hehehe

    BalasPadam
  10. salam mak..selamat pagi..

    biasa la org laki,bila sakit time tu la nak tunjuk macam2 aksi:)

    *mak datang penang bila?berapa hb?*

    BalasPadam
  11. selamat bercuti bg warga kerja di selangor.kelakar pasal org lelaki tu hehehhe.mmg rata2 lelaki camtu kan kakcik..asben saya juga heheheh

    BalasPadam
  12. depa nakkan perhatian, dimanja, dibelai...biasalah kakcik..
    dari tok..turun ke bapak, turun ke hubby...sama je, hihi

    BalasPadam
  13. nak manja2 la tu kak cik.....derang malu nak terus terang tau!
    aku pun nak ke KL, harap2 tak sesak la kan!

    BalasPadam
  14. pg tadi clear giler jalanraya. mcm hari raya rasanya. hehehe

    tak tau le masuk ptg kang. mana tau time selangor cuti ni la para ibu bapa nak kuar cari baju sekolah anak2

    kakcik sayang, add saya kt pesbuk : sheena gebus

    BalasPadam
  15. sesekali nak jadi Rajnikanth, takpe la kakcik...

    bahahahahaha

    BalasPadam
  16. KL mcm lengang jer pagi ni Kakcik.

    BalasPadam
  17. kalau tak minta manja ngan kita... ngan siapa lagikan... hehhe... sabar je la..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.