Kawan-kawan kakcik

Rabu, 26 Disember 2012

Moon's Kitchen lagi...

Kali ini adik ipar kakcik yang keluar belanja...

Laicikang panas - kakcik punya.

Mussel seperti yang pernah kakcik ceritakan sebelum ini.

Chicken Chop

Kakcik lupa nama hidangan ini... ayam apa entah!

Antara ahli meja makan...

37 ulasan:

  1. kalu org belanja.. semuanya sedap kakcik..:)

    BalasPadam
  2. murah rezeki tuan yg belanja...

    terliur nengok mussel tuh kakcik

    BalasPadam
  3. aduhh sedapnyee kak ..
    rejeki kan , nak2 ada org belanja nie ;)

    BalasPadam
  4. Makan ramai-ramai sebenarnya itu yg lebih sedap kakcik.

    BalasPadam
  5. Kacik, saya ni tak penah makan benda2 dalam cengkerang mcm tu selain kerang. Tapi bile tgk mussel yg kakcik post ni, rasa terliur plak nak try. Sos warna putih tu garlic sauce ke? Nampak sedap je.

    BalasPadam
  6. lama tak makan western food ...sedap nampaknya kak cik

    BalasPadam
  7. yang paling saya tertarik adalah mussel tu...

    BalasPadam
  8. wow..saya suka nih, lai ci kang panas!!!
    malam tadi baru pekena nih, ngan laksam Ganu lemak sedap dan sate hehehe....

    BalasPadam
  9. waaahhhh sedapnye...terliur plak..terus je rasa nk g cari mknan kt cafe...hehehe ^_^
    -singgah n follow blog kak cik, nti singgah blog sy kt FadLira k..

    BalasPadam
  10. alhamdulillah..rezki usah ditolak..kan kakcik..

    BalasPadam
  11. saya tak pernah makan mussel tu kakcik!

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum,
    yummy!
    moga makin murah rezeki orang yg belanja tu, bolehlah belanja kakcik lagi dan lagi....

    BalasPadam
  13. laici kang paling tertarik hati sy :D

    BalasPadam
  14. chicken chop pun ada? wah..bestnya kak cik..hehehe

    BalasPadam
  15. bestnya makan2 ramai2.. lebih best bila sesekali org yg belanja kan kakcik.. Alhamdulillah.. rezeki.. semoga murah juga rezeki org yg belanja tu..

    BalasPadam
  16. tak tahan tengok mussels tu lah... meleleh2 ni..

    BalasPadam
  17. Kakcik.. semua sedap tapi ai tengah sakit gigi.. :(

    BalasPadam
  18. wah best makan2... emm yum yum

    BalasPadam
  19. kak kak saya suke bab2 org belanja nih..
    tadah mulut jer..insha Allah time selera tengah ada ni :)

    BalasPadam
  20. lai ci kang sejuk bukan ke lagi best?

    BalasPadam
  21. mussels tu nampak yummy! siap ubat gatal sebelum makan!

    BalasPadam
  22. Allahu akbar..semua nampak sedap belaka..*telan ayaq lioq*

    BalasPadam
  23. terliurnya kak tgk mknan ni..haha...time2 skit ni mcm2 nk mkn..haha

    BalasPadam
  24. Semuanya sedap2 belaka... Tentu semua makan dengan berselera..

    BalasPadam
  25. rezki org belanja..alhamdulillah..

    BalasPadam
  26. murah rezeki adik ipar kakcik.

    belanja sempena ulangtahun perjahwinankan...

    moga rumahtangga kakcik bahagia hingga loh mahfuz. amin..

    BalasPadam
  27. tak pernah cuba laici kang panas..sedapke??
    saya ni kalau minuman gini nak kena ais jugak..heheh

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.