Kawan-kawan kakcik

Rabu, 26 Disember 2012

Rabu = 26/12/2012...

Esok = 27/12/2012 adalah hari ulangtahun pernikahan kakcik dan suami yang ke 26 tahun...

Gambar-gambar untuk pagi ini :

Kalau dah masuk ke sarang ini, jangan pula lupa untuk pulang ke
rumah sendiri!

Anak-anak muda bersama pelbagai bentuk basikal yang diubahsuai.

Jenama perniagaan turut diabadikan pada plet kereta.
JPJ luluskan penggunaah huruf begitu, ya?

Maksudnya???

27 ulasan:

  1. oh kakcik anniversary kita sama..tapi saya masih hijau lagi..:)

    BalasPadam
  2. mau wang tak mau barang?
    mungkin maksudnya hanya cash diterima. sistem barter tak layan..kih3....

    BalasPadam
  3. Salam k.cik....epy anivesary in advance la cmtu....26 thun....mmg jangkamasa yg pnjng....alhamdulillah....moga bersama hingga ke jannah.....insyallah....

    Keta tokey mk land tu....selalu sy nmpk kat sini....sbb tampin ni pun ada kedai mk....hehe...

    BalasPadam
  4. eppy annibersary in advance kakcik n suami...

    -sarang musik tuh sapa2 yg minat musik je pg yg tak minat pandang sebelah mata je
    -berbasikal mmg bagus, tp kalu tak ikut peraturan jln raya n ikut suke je sampai menyusahkan penguna jln lain, kan bahaya
    -plat number tuh... no komen kene tanya jpj hehehe
    - hehehe agaknyer kedai tu bgtau nk duit je takmo yg nk tukar brg kot ahak2

    BalasPadam
  5. selamat ulang tahun kakcik..semoga rasa bahagia tu tak pernah pudar dan makin bertambah..

    gambar last tu memang tak paham..hhihi

    BalasPadam
  6. Kakak pun nak ucap tahniah dulu utk hari esok kakcik.

    Gambar akhir - Kakak pun hairan nak duit tak mahu barang?

    BalasPadam
  7. Selamat hari ulangtahun perkahwinan untuk kakcik dan suami

    Mk79 ada duit semua boleh jadi..

    mau wang tak mau barang.. nak habiskan stok la kot..

    BalasPadam
  8. rase nye jpj xlepas kan..yg paham x paham..kedai ape kakcik?

    BalasPadam
  9. Slmt ulang tahun perkahwinan kak...moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa...

    BalasPadam
  10. Sekamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke26 esok ksk cik...Tahniah buat k.cik kerana berjaya menjadi isteri kesayangan suami dlm tempoh yg panjang tu., sbnrnya x jauh beza.,, sy dan suami dah 24 thn bersama, kami kawin dlm usia agak muda, sy baru 19.Alhamdulillah dan moga kak cik terus berbahagia sampai syurga..

    BalasPadam
  11. Tak faham juga dgn gambo yg last ru.

    BalasPadam
  12. dia kata kalau nak barang bayar dengan wang.. bukan gunakan sistem batter (cemana eja lupa).. hehehe

    BalasPadam
  13. hihi mcm2 yg kakcik jumpe pepagi ye, oo gambar lastu tu dia kata ini along mau bagi wang punyaaa hihi

    BalasPadam
  14. sarang muzik takpa jangan sarang tebuan, ngee...ngilu..

    BalasPadam
  15. Selamat Ulangtahun perkahwinan buat kakcik esok...semoga berkekalan bahagia hendaknya...

    BalasPadam
  16. Selamat ulangtahun perkahwinan Kakcik...

    BalasPadam
  17. banyak gak menda pelik yang kak cik nampak yerk...

    BalasPadam
  18. barang apa yang dia taknak tu? hahahah!!!

    happy anniversary ke 27 in advanced mak dan ayah!!!

    BalasPadam
  19. nk wish siap2 la..happy anniversary kakcik..moga ikatan perkahwinan antara kakcik n suami berkekalah hingga akhir hayat..In Shaa Allah

    BalasPadam
  20. KakCik ...

    Semoga jodoh berpanjangan sehingga ke akhir hayat ^___^

    Seronokkan bila dapat doa-doa yang ikhlas dari rakan2 untuk kebahagian kita ^___^

    BalasPadam
  21. selamat menyambut ulangtahun perkahwinan:)

    dah 26 tahun ye, zie baru nak masuk 4 tahun hehehe

    BalasPadam
  22. 26 tahun sudah tentu banyak manis, pahit, masin, kelat dirasai bersama..
    selamat ulangtahun perkahwinan . moga hidup kakcik dan keluarga sentiasa berada di bawah rahmat illahi.

    BalasPadam
  23. nak wish siap2 lah..selamat ulangtahun perkahwinan kak :-).. smga lebih bhgia hingga akhir nyawa..lebih kurang dgn mak ja ni..kna pggl mak juga la cmni..hehe

    BalasPadam
  24. gambar yang last tu.. besar ya amat tulisannya..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.