Kawan-kawan kakcik

Khamis, 29 November 2012

Tak tahu nak buat catatan apa hari ini...

Tunggulah sampai dapat ilham di Langkawi nanti... :)
Saya hanya tahu mengiau, tapi saya tak pandai mengaum!

48 ulasan:

  1. Balasan
    1. Nak tanya apa? (sambil garu hidung)

      Hehehe...

      Padam
  2. sama la kak.. mandung seperti udara skrg nih..

    BalasPadam
  3. kan ku tunggu dengan sabar..
    ilham kakChikS yang tercetus di langkawi nanti...
    ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah, adikku Tinie. Doakan segalanya selamat, ya...

      :)

      Padam
  4. Bukan kakcik baru balik dari langkawi ke?

    BalasPadam
  5. ke Langkawi lagi ya kakcik.bestnya.

    BalasPadam
  6. kakcik g langkawi ya??? huhuhu kirim coklat daim...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut suami kakcik yang ada kerja di sana. Nak hantar ke mana coklat tu nanti? :)

      Padam
  7. wow... ke langkawi ke kakcik? kim salam kat pak ismail ye. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Kenalah kakcik tanya kat pekerja di situ yang mana satu Pak Mail... :)

      Padam
  8. nak pi langkawi ke kakcik...bestnya berjalan...jeles la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu2 nanti kakcik cuma duduk di bilik baca novel. Kalau ada wifi percuma boleh juga layan blog. :)

      Padam
  9. selamat bercuti kak Cik best nya gi langkawi ambik gambaq banyak2 no ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.

      Kalau ada pandangan yang menari, InsyaAllah pasti kakcik rakamkan. :)

      Padam
  10. Salam kakcikku sayang...

    Lama sungguh Nida berhibernasi dan lama sungguh tak membaca celoteh kekanda... terima kasih kakcik kerana kakcik merupakan antara insan yang menyebabkan Nida terus ingin mencoret dalam blog... tanpa kakcik agaknya semangat menulis tu dah terpadam kot..hehehe

    Selamat berangkat ke Langkawi..moga enjoy di sana :).

    ps: Insya Allah kami akan terbang ke Medan esok

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Nida...

      Terima kasih kerana masih sudi membaca catatan kakcik.

      Selamat bercuti ke Medan buat Nida dan keluarga semoga selamat semuanya dan bergembira di mana juga. :)

      Padam
  11. mood bercuti mai dah tu..selamat bercuti kak cik.. bestnya pi langkawi

    BalasPadam
  12. selamat jalan mak...setakat ni tak ada ape yg diidamkan nk kirim kat langkawi...hiii

    BalasPadam
  13. hahah... tu la kan kekadang tu idea sangat kering... saya pun tak berupdate blog tu... tatau nak tulis apa

    BalasPadam
  14. wah..bestnya..kak cik nak pergi langkawi...

    BalasPadam
  15. kakcik...kem salam orang langkawi ya..jaga diri!!

    BalasPadam
  16. Hari2 menulis, mau tak sebu pale otak. Heeeeeeee~

    BalasPadam
  17. garu pusat dia ;)
    eh,bukan kakcik tp tom cat tu
    hehe

    BalasPadam
  18. aummmmmmm.. nyum nyum nyum.. hehehe...

    BalasPadam
  19. Kucing oo kucing.
    Kenapa awak tenung saya macam tu..
    Malu laa saya, hihiiiii >__<

    BalasPadam
  20. waa bestnyer gi langkawi kak...sesekali menikmati keindahan pantai bestkan kak....tentunya banyak ilham dapat kat sana...

    BalasPadam
  21. selamat bercuti kakcik. selamat terbang le langkawi

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum,
    Selamat bercuti kakcik...tahniah folower blog kakcik dapat no cantik 888

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum Kak Cik

    tapi masa mengigau saya boleh mengaum

    BalasPadam
  24. Boleh beli periuk vision kakcik. Pyrex pun murah kan kat sana.

    BalasPadam
  25. holiday ke tu? bestnya.. borong pnggan mangkuk corelle la.. hihi

    BalasPadam
  26. auwwwww .... langkawi hujan tak kak cik ....

    BalasPadam
  27. saya tak suka tapi selalu mengaum kat rumah ni.. tengah muhasabah nak kurangkan hehee... dgn anak2 je..

    BalasPadam
  28. heheheh suke main permainan kucin nih... gelak beso kalu dgr dia ngajuk apa kite ckp hehehe

    BalasPadam
  29. Tom Cat ni suka mengajuk cakap org, Kakcik. Ella dgn Aiman kdg gelak terbahak2 kerana dia.

    BalasPadam
  30. wah.. best.. ;)
    baru-baru ni en. suami ke sana, bawak balik coklat.. selain dari beberapa hadiah mahal untuk ai.. hahaha..

    BalasPadam
  31. wahhh bestnyaaa... berjalan lgi kak cik... have a nice and safe journey ye kakcik.

    BalasPadam
  32. kihkihkih tom cat ni selalu ajuk org ckp pa...selamat bercuti kak :-)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.