Kawan-kawan kakcik

Rabu, 28 November 2012

Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2013...

Gaji bulan 11/2012 dah lama habis.  Gaji bulan 12/2012 lambat lagi!
Huwaaaaaaaaaaaa!!!!  (Jom lah kita mulakan perniagaan.  Tapiiiii....
apa yang hendak diniagakan???  Lagipun, modal kena ada!!!!

32 ulasan:

  1. ada senarai bila gaji eks.. besh arr.. boleh plan gaji kita.. hehehe

    nih company nih.. ikut suka dia nak kasi bila2 dia nak kasi.. aptb..:p

    BalasPadam
  2. amboi... siap ada senarai tarikh daa.. boleh rancang mana yang patut.. =)

    BalasPadam
  3. hehehhe tau dah gj hb saya bila :)

    BalasPadam
  4. Best tu, siap ada senarai tarikh gaji.

    BalasPadam
  5. gaji bulan 7 betul2 jatuh pada hari jadi saya. yey!!!!!!!!! jgn lupa ye kakcik ku sayang, pos durian crepe pun jadi la. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa tu agak2nya durian ada tak? hehehe...

      Padam
  6. wawawawawawa sudah kuar itu table gaji ye! kelassssssss!

    BalasPadam
  7. gaji bulan 11 saya pun dah habis. huhuhu

    BalasPadam
  8. aiyo semua 20 lebih je, huhu nak tunggu gaji bulan 12 ni pun sangapp, hehe

    BalasPadam
  9. sama la ngan org keja swasta ni...sangap dah...

    BalasPadam
  10. ok walaupun wani bukan gomen tgk jg bg pihak hasben kihkihkih

    BalasPadam
  11. Kakcik..sampai hati...gaji orang pencen bila kakcik..huk...huk..

    BalasPadam
  12. Berniaga durian crepe la kakcik.. sekarang tengah fofular.. mesti laku...

    BalasPadam
  13. tadi baru jek tengok ni... betul la,... gaji bulan 11 dah nak abis..... harap ade berita baik next year...

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum,
    Gaji saya bertahan 1 hari je...ari ni gaji, esok abis wat byr utang. Lusa tunggu gaji bln depan lak hu huhuhu

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum,

    itulah KakCik ...tengah ikat perut ni ...nak tunggu gaji bulan Dis lagi 3 minggu ...huhu

    jom join segmen kat blog Azzah ..saja suka-suki ...ngeee

    BalasPadam
  16. wah dah tau gaji utk taun depan.. terbaikkk...

    BalasPadam
  17. siap siaga untuk tahun depan yer kak..

    BalasPadam
  18. siap tengok tarikh gaji thn depan. ready 2 utk bajet.

    Kakcik , saya terpaksa buat blog baru . picasa penuh . sila ke sana ye.

    BalasPadam
  19. Semua orang dah kata "Jom". Wow! Tapi semuanya juga kata "Nak niaga apa, ha?" Dan semua sedar pula, modal belum ada. Kemudian semuanya, belum "start" dah menggigil takut, kalau-kalau nanti "berniaga buluh kasap" pula. Camne ni, Kakcik?

    BalasPadam
  20. walaupun gaji masuk awal tetap kena keluarkan hujung bulan
    duit tu semestinya dah ada komitmen wajib
    takut nanti terpakai untuk perkara lain..kan kakcik?

    BalasPadam
  21. As salam Kakcik sayang,

    Marya pun kena amik tahu jgk jadual gaji ni w/pun fulltime h/wife hehehe... tunggu gaji hubby lah katakan :)) Dah siap save lagi...hehee

    BalasPadam
  22. Aduhai kak cik... gaji gaji gaji.. selalu jer nak cepat.. tapi cepat pulak abis.. kalau lambat... tak cukup pulak.. hihihi.. :D

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. salam kakcik..ada pembetulan, gaji Okt 10hb dan gaji Dis 19hb..pekeliling Jbtn Akauntan Negara M'sia.. http://portal.anm.gov.my/fileupload/SPANM%20Bilangan%204%20Tahun%202012.PDF

    BalasPadam


  25. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    BalasPadam
  26. Good info.. Sha blogwalking je.. Nice blog kak..

    www.fadiaayesha.com

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.