Kawan-kawan kakcik

Rabu, 21 November 2012

Nak makan durian crepe? Tak tahu atau malas nak buat? ...


Jom buat tempahan DI SINI.

Harga seperti berikut :

RM10 untuk 6 keping tanpa keju

atau

RM10 untuk 5 keping dengan keju

Silalah buat tempahan dan sebarang pertanyaan bolehlah berhubung dengan TUAN PUNYA KEDAI.

Sekian, terima kasih.

26 ulasan:

  1. Tau makan jer kakcik...hehehe...rasa mcm nak try buat gak nnt sbb mcm senang jer.

    BalasPadam
  2. tak terasa plak dfn benda nie..ntah kenape..

    BalasPadam
  3. dah try....rasa sejibik mcm mkn durian biasa...huhuhu...

    BalasPadam
  4. nampak macam sedap je la.. geram pulak tgk.hehehe

    BalasPadam
  5. kak cik, nisah nak buat hujung minggu ni.
    InsyaAllah kalau berkesempatan :)

    BalasPadam
  6. kakcik.. macam sama jew rega dia tuh yg bezanya 5 atau 6 keping jew tuh.. ke sy salah baca eks.. konfius jap

    BalasPadam
  7. Salam sejahtera Kakcik Nur,

    Dua2 tanpa keju..harga sama, sure kakcik typo error..hik3x

    BalasPadam
  8. Nanti Aina nak try buat lempeng durian je. Kalau durian crepe nak kena guna whipping cream bagai buat lempeng senang. Banncuh tepung bagi cair tuang atas pan bagi nipis. Angkat boh atas pinggan boh isi durian pas tu balut 4 segi, gulung or tiga segi sesedap rasa. Dah dasar malas kak cik...jadilah dari terus kempunan...hehehee...

    BalasPadam
  9. musim durian crepe agaknya...sbb thira ngn mak bru jer buat..mmng sedap.lgipon nk buatnya tidak susah mna pon

    BalasPadam
  10. kalau tak ramai yg makan...baik oder ja kan...

    BalasPadam
  11. semalam pun saya order daripada pekerja sk...anak2 suka. saya seorang je tak makan sebab tak suka durian.....

    BalasPadam
  12. Makchaq suka makan durian, tapi tak berapa suka nak makan benda yg buat boh durian.. Pelik jugak.. tapi bila try selalu tak suka.. Kalau durian sebijik boleh makan sorang..

    BalasPadam
  13. tak pernah rasa lagi...sebab suka makan durian jer..

    BalasPadam
  14. Salam, Acu kejap lagi sampai kat Musollah Ehsan ... nak hantar Dorian Crepe ... menunggu ni

    BalasPadam
  15. femes sungguh durian crepe ni sekarang

    BalasPadam
  16. Baru muncul memang excited nak cuba. Dan mahal. Nanti dah ramai yang pandai buat, jatuh la harga tu....

    BalasPadam
  17. Ishhh...sedap ke kak...ramai org duk cerita pasal makanan ni jerk...

    BalasPadam
  18. Wahhh... akak buat business durian crape ke... saya selalu tengok orang post kat FB tapi saya tak pernah rasa lagi

    BalasPadam
  19. wah.....demam durian crepe la skrg...SA suka beli yg kat midvalley..best sgt2

    BalasPadam
  20. skrg mmg demam durian crepe kn.. tp sy x mkn durian.. tak thu la cmne rasa.. tpi nmpk mnrik.

    bye the way.. done follow u.. follow me back..:)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. pernah makan benda ni sebab saya antara org yg tak tahu @ malas nak buat... Sedap sangat!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.