Kawan-kawan kakcik

Selasa, 20 November 2012

Jangan patah hati bila Anuar Zain meminati Nora Danish...

... gila apa nak patah hati?  Lainlah kalau kakcik ni anak dara yang baru nak kenal dunia ... hehehe...

Sumber : ROTIKAYA

29 ulasan:

  1. hahhahaa...selamba jer kakcik...=)

    BalasPadam
  2. hahaha....

    macam kita ni Kak Cik tak perlu lagi nak patah-patah hati ... lebih baik kita jaga hati kita sendiri ...huhu

    BalasPadam
  3. Dia ni kalau buat dinner show utk opis Aina nenek org pun naik bergelek kat pentas!

    BalasPadam
  4. meroyan la anak gadis - anak gadis malaya..hahaha

    BalasPadam
  5. assalamualaikum kakcik...biasa la tu kan...;)

    BalasPadam
  6. ala..minat je..bukan dia nak kawin pun kan..biasa la minat minat ni..

    BalasPadam
  7. cuma minat jer....kalau nak kawin pun tak mengapa kikiki

    BalasPadam
  8. Hahaha...saya suka..saya suka..kalau diorang berdua hehehe...

    BalasPadam
  9. salam kak cik, nisah tak patah hati...
    cume terfikir, bila la si anuar ni nak tamatkan zaman solonya hehehe (mcm nisah pulak yg menyibuk lebih kan kan kan ... )

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum,
    Ok jugak kalau depa dua orang tu kahwin kan?

    BalasPadam
  11. hehehehe... cume nyer bile lah jejaka idaman malaya nih nk menikah yek...

    nsb lah dana ni jenis yg tak suke minat melebih2 pd mana2 retis

    BalasPadam
  12. patutpun nora danishtu memang comelpun...

    BalasPadam
  13. Kalau betul kan bagus ye. Nora tu comel lagi kan.

    BalasPadam
  14. Kalau ya pun oklah, sama2 available.

    Tapi dia dah ngaku dia tak minat nak mengenali Nora Danish dengan lebih rapat. *lega*

    Kehkehkeh!

    BalasPadam
  15. eloklah tu abg nuar ni jatuh hati sbb umur pun dah banyak kan..

    BalasPadam
  16. elok la.... kalau niat nak membina masjid apa salah nya... doa yang terbaik untuk mereka... amin...

    BalasPadam
  17. Baik Anuar Zain maupong Nora Danish.. dua dua pong sy minat... ^_^

    BalasPadam
  18. hahaha
    akak nie kelakar la..
    tp saya nak tengok jugak Anuar Zain ni kahwin..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.