Kawan-kawan kakcik

Khamis, 22 November 2012

Iklan itu maksudnya apa?...


Mungkin maksudnya : 'Kami sentiasa bersama
anda, jadi janganlah kami dipulaukan'!


25 ulasan:

  1. Atau maksudnya..datanglah lagi, jangan malu-malu.

    BalasPadam
  2. mereka tau rakyat Malaysia tidak lokek untuk menghulurkan bantuan.. ;)

    BalasPadam
  3. lalala..ruginya company tempatan yg tak ambik kesempatan ni nak iklankan diri mereka..

    BalasPadam
  4. Ini tentang boikot ye kakcik? Nmpk icon mcd bwh tu.....
    Errrr...tak tau nk kata apa:-)

    BalasPadam
  5. Jgn boikot kami...hehehe...Ada maksud yg tersirat tu ☺☺

    BalasPadam
  6. konpius sduha.. jgn boikot depa kot kak cik

    BalasPadam
  7. Mereka juga pernah membantu...... :)

    BalasPadam
  8. hahaha... adakah they feel the heat ke?

    BalasPadam
  9. mengapa pula yer? adakah kerana sarapan percuma tak dapat sambutan... :)

    BalasPadam
  10. Mmm...yg penting pas makan mst rs senang ati kan? Perut dah berisi! Heheheh!

    BalasPadam
  11. pastinya ada yang tersurat dan tersirat kak kakcik..

    BalasPadam
  12. isu mc d ke mak?yeke dipulaukan..sy tengok berderet2 org beratur kat mc d..elok je..

    BalasPadam
  13. kakcik, sori...

    aman sain tu kawan saya. dia bukak blog dia kat pc saya tadi pastu lupa sign out. bila saya komen terus kuar nama dia. adoi...

    skang komen dari saya :

    takut kastemer lari la tu...

    hahaha

    hawat mcm kelakar?

    BalasPadam
  14. errrr..entah la kakcik..saya baca 3-4 kali pun, tak berapa nak faham mesej iklan tu..Tapi yg pasti, McD Malaysia sedang gigih nak lawan kempen boikot tu..hihihihih

    BalasPadam
  15. betul kata NM02
    nak bodek le tu...=)

    BalasPadam
  16. kihkihkih...smpai mcm tu skali ke mc D buat iklan??

    BalasPadam
  17. banyak maksud, terasa tergugat mungkin..
    hehehe

    BalasPadam
  18. maksud akak ??
    huhuhu x pandai dahh nie huhu

    BalasPadam
  19. huh..!

    sejak tau mekdi support israel , dyh mmg pangkah abih la...

    walaupun terasa gak sebab tak dinafikan mmg antara fever fast food kan...

    tapi kalau dah hasil kewangan tu la yang support kafir laknat tu membedil sedara seagama dayah... huh..!

    pangkah..

    lantak la dia nak buat iklan apa pun..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.