Kawan-kawan kakcik

Rabu, 24 Oktober 2012

Khabar terbaru tentang Ahmad Adam Syukri ...

Bagi yang tidak membaca akhbar atau mengikuti berita di televisyen, kakcik kongsikan keratan dari akhbar Harian Metro ini :

Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas.
Kakcik sangat sakit hati dengan doktor hospital swasta
di Kuching tempat Fabian di rawat sebelum ini.  Bila ibu
Fabian bertanya kenapa Fabian tidak dirujukkan ke Hospital
Kerajaan sahaja, dia (doktor itu) boleh jawab 'Hospital
Kerajaan tiada pakar'.  Kakcik beritahu ibu Fabian,
Pakar yang ada di hospital swasta pun sesetengahnya
'dipinjam' dari Hospital Kerajaan.  Cuma masalahnya
di Hospital Kerajaan, 'tempoh menunggu' adalah mungkin
agak lama bergantung kepada 'keistimewaan' kes!

15 ulasan:

  1. ha ah..
    ada kat Buletin Utama semalam

    BalasPadam
  2. kesian baby.. tgk kat TV3 smlm mcm tak sanggup je nak tgk

    BalasPadam
  3. Mgkn Doc itu merujuk kepada hosp daerah yg berhampiran, mungkin jugak ada benarnya..

    BalasPadam
  4. moga2 dipermudahkan urusan adik Adam

    BalasPadam
  5. Doctor swasta tu x nak hilang income, tu pasal dia kata cenggitu.

    BalasPadam
  6. Aina temgok dalam berita semalam.

    BalasPadam
  7. moga moga adam selamatlah hendaknya! moga dipermudahkan urusan semuanya... amin.

    BalasPadam
  8. smlm ada kat bertia TV3.. mmg sedih sgt..

    BalasPadam
  9. Ya Allah, kuatkanlah semangat anak kecil ini. berilah dia peluang membesar seperti anak2 lain. permudahkanlah segala urusannya Ya Allah.

    BalasPadam
  10. "keistimewaan" kes.. paham sangat ..
    huurrmmpphh...

    (cantik header.. ;) sweet je)

    BalasPadam
  11. Moga selamat hendaknya.
    Cantiklah bersama yg tersayang!

    BalasPadam
  12. Sedih tgk keadaan adik adam, moga adik adam cepat sihat hendaknya..

    cantik gambar header kakcik tu:)

    BalasPadam
  13. aduhh moga adalah harapan buat bb adam .. x daya tgk keperitan ibu dia .. semoga ibu dan ayah dia terus tabah ..

    aah lah kak , saya suke jawapan akak pada ibu fabian tuu .. patutnya dr tu kena paham , sama aje .. cuma beza kerajaan nie kena tunggu lamalah .. alah swasta sbb kena bayar tuu aje huhuh

    BalasPadam
  14. moga ade sinar harapa buta adik adam, doakan sajelah ye

    BalasPadam
  15. terima kasih kakcik..macam tau2 je sy tak tengok berita.. :)

    apa pun semoga Allah pemurmudahkan urusan adik Adam dan keluarganya....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.