Kawan-kawan kakcik

Khamis, 26 April 2012

Ini betOl-betOl atau cObaan?...






Andainya betul, kenapa tak diemelkan sahaja baucer tu?  Kenapa kena isi 'macam-macam ada'?  Bukankah alamat emel tu sudah ada?  Ish...  banyak tanda soal ni...


21 ulasan:

  1. Salam kak cik...

    senangnya mereka bg hadiah,saya kerap dpt msj mcm tu tapi tak pernah betul2 dapat....biasanya sy abaikan saja...

    BalasPadam
  2. dah ucap tahniah dpt baucer 5k tp mcm tak ikhlas pulak nk bg kena isi mcm2....ntah2 kena beli itu ini dulu..ignore je la kakcik...tp kalau betul la dpt mmg syok la soping kan.

    BalasPadam
  3. tipu ni..
    geram tau benda2 camni..
    bagi harapan pelesu jer.. huuu~

    BalasPadam
  4. ada juga dapat msj macm tu..tapi saye abaikan saje...penipu..tak kan la nak bg adiah senag2 aje..betul tak...

    BalasPadam
  5. iols selalunya abaikan aje emel2 macam ni...

    BalasPadam
  6. forward kan email ini kepada POLIS CAWANGAN JENAYAH SIBER BUKIT AMAN

    BalasPadam
  7. macam2 benda yg kuar camtu kakcik..dan mcm2 cara jga org nk menipu..

    BalasPadam
  8. kakcikkucayyam..
    ini adelah betOl betOl cObaan heheheh
    teman pOn dpt yg same td.. mujOr le kne blOk.. :O

    BalasPadam
  9. ipad tu dah jadi mcm barang mainan je ye kak, mana2 contest hadiahnya mesti tu...mcm2 cara org nk tarik perhatian

    BalasPadam
  10. Salam Kakcik,
    Rasanya bila kita respon, dia suruh jawab soklanb atau teka itu ini, pastu send, pastu jawab lagi soklan, pastu teka....yg untung pihak telco!

    BalasPadam
  11. salam
    saya tak pernah percaya benda2 mcm ni sbb man aada benda free dlm dunia ni..

    BalasPadam
  12. dia buat hati kita suka gembira, sebelum mereka memerangkap kita dengan agenda yang entah apa2.. tp kalau betul, mmg boleh shopping sakan utk raya kan Kak Cik..

    BalasPadam
  13. Kena hati2 dengan email begini dan seangkatan dengannya.. i.e menang loteri, cabutan bertuah, beli barang,
    klu kita advertise utk jual barang esp. gadjet camera pun ada orang akan contack pura2 pembeli dari luar negara selalunya dari afrika..

    Dah banyak kes yg kena tipu,
    Bukan orang kecik saja yg kena tipu ni
    Pegawai kanan kerajaan pun ada yang ditipu beratus ribu RM.
    Polis siasat pun duit memang tak dpt balik sebab penipu2 ni memang licik..

    BalasPadam
  14. ella penah gak dpt kak. ella buat tak tau je. malas nak layan.

    BalasPadam
  15. jangan percaya ni akak..
    sekarang ni kuat tipu2 melalui online ni..
    semoga kita2 yg baca ni dapat jadikan ini panduan dan boleh share kat kawan2 yg lain juga..
    terima kasih info ni akak :-)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.