Kawan-kawan kakcik

Selasa, 27 Disember 2011

Selsema ... dan terima kasih semua ...

Terima kasih kepada semua yang memberikan ucapan-ucapan serta doa sempena ulangtahun perkahwinan kakcik dan suami yang ke 25 tahun hari ini.  Sebenarnya kakcik amat tidak sihat , sama seperti Acu Sayang dan Gedek juga.  Hendak bercuti, cuti dah habis.  Hendak ambil cuti sakit, cuti sakit pun dah langsai (memang ada harapanlah hendak dapat penilaian prestasi di bawah paras kecemerlangan - jangan kata cemerlang, memuaskan pun belum tentu)





24 ulasan:

  1. sama la kakcik... selesema melanda..:(

    dan selamat menyambut aniversary ye..

    BalasPadam
  2. take care ma
    cheqna sedang bercuti...hehehehe

    BalasPadam
  3. makan ubat tau mak..kalau terpaksa cuti, cuti je. penilaian manusia is nothing. mereka tak tahu apa2. yang menanggungnye mak tu...rehat ye

    tapi pape pun tetap nak wich gak - happy anniversary ke 25!!! semoga mak dan ayah terus ceria ya! :D

    BalasPadam
  4. rehat rehatkan diri ye kak cik
    semoga beransur sembuh

    BalasPadam
  5. kakcik tu bukan apa..mesti tk rehat scukupnya...bila berjalan ni sebenarnya bukan rehat pun badan sakit2 sebab dok lama dlm kereta..

    ida doakan mudah2an kakcik cepat sembuh

    BalasPadam
  6. SALAM,
    KAKCIK KENA REHAT BYK2! DAH SEHAT BETUL2 NANTI, LF DAN ISTERI NAK DATANG ZIARAH. SEKARANG TAK MAHU GANGGU

    BalasPadam
  7. makan ubat kak chik,jaga kesihatan. kita sama je, cik ina pun tengah tak sihat , badan lemah semacam.

    BalasPadam
  8. Makan ubat kakchik, slmt ulang tahun...

    BalasPadam
  9. Maaf...kakak tertinggal kakcik... Moga kakcik dah beransur sihat dan tidak lupa nak ucapkan selamat ulangtahun perkahwinan ke 25.

    Moga bertambah rukun dan dilimpahi rahmat selalu.

    BalasPadam
  10. tak selsema..tapi migraine nii..ada meeting yang bertubi2..huhuu

    Pe2..moga kakCikS cepat2 sembuh yaa;)

    BalasPadam
  11. rest kak...take care na...

    btw hepi anniversary ;)

    BalasPadam
  12. take care kak ..

    ps : saya wish aniversary akak di bawah ye ...sowiiii lambat !!!! :))

    BalasPadam
  13. selamat ulangtahun perkhawinan... dan semoga cepat semboh...banyakkan berehat..

    BalasPadam
  14. take care ye kak cik.. saya pun sejak cuti sekolah bergilir2 anak2 demam.. lepas tu berulang2 pula.. dugaan betul.. Alhamdulillah..

    BalasPadam
  15. kak cik...

    Aina appraisal tahun nie kena highlight pasal mc. Bukan habis 14 hari pun baru 10 hari guna. Haissshhh....tahun nie control2...:)

    BalasPadam
  16. happy anniversary kakchik..

    jaga kesihatan ok..cuaca sangat tidak menetu sekarang ni..

    BalasPadam
  17. aiseh, mc pun dah habis ka... dah tu, dah tak sihat nak buat cam mana ye kakcik.. kalo tak sihat sat lagi tak leh nak perform la kan... saya lak ratu EL kat ofis ni.. boss siap komen tu dalam appraisal.. kekeke..

    rehat2 ye kakcik.. makan ubat jangan lupa..

    BalasPadam
  18. semoga akak cepat sembuh & selamat menyambut ulang tahun buat akak

    BalasPadam
  19. semoga cepat sembuh ye kak..

    P/s : lupa nak ucap happy anniversary buat akak dan abang bob..

    BalasPadam
  20. saya pun sama batuk tak habis2 lagi ...

    BalasPadam
  21. rumah kita dekat...

    kita berkongsi virus agaknya....

    BalasPadam
  22. Rumah dekat?

    Wehhh GEDEK! Hang jangan memandai weyyyy... Aku nak pegi bercuti nih, simpan jer virus ko tuh.


    Kakcik, get well soon.

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah acu dah sihat sikit hari nie...dah boleh kerja dah

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.