Kawan-kawan kakcik

Rabu, 28 Disember 2011

RTK - Panduan Keselamatan...




12 ulasan:

  1. waa...senang nak ingat. kalau dalam bahasa melayunya apa gaknya eh?

    BalasPadam
  2. benda ni kena ada kat umah n kereta.....manalah tau malang tak berbau

    BalasPadam
  3. dah ada instruction kalau tak reti guna tak taulah kan kakcik =)

    BalasPadam
  4. kakcik, nengok gambo macam senang.. tapi time nak guna tetiba tak berfungsi sebab tak perasan dah expired..menda tu pun ada expiry date kan.. kekeke..

    BalasPadam
  5. lagi kecil saiznya, lagi mahal harganya tapi tujuannya tetap sama...

    BalasPadam
  6. yuppp amalan keselamatan 3k perlu ada di mana2.. kebersihan, keceriaan dan keselamatan, barulah premis tu selamat..

    BalasPadam
  7. Tengok memang senang tapi bila dah emergency jadi susah wooo...

    Sebenarnya menatang tu berat!

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakakku kakcik..

    boleh ke beli benda untuk simpan kat rumah..? tak pernah tanya pulak.. err.. simbah ngan air sebaldi je pun dah cukup kot..

    seingat saya, nak beli benda tu utk simpan kat kedai[pernah ada kedai], kena jumpa bomba jgk.. leceh betul..

    BalasPadam
  9. kt office ada tersimpan elok... x reti guna jgak..:(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.