Kawan-kawan kakcik

Rabu, 28 Disember 2011

RTK - Restoran Lala (Along belanja lagi) ...














24 ulasan:

  1. along...
    mehla ganu..boleh banjer cheqna =)

    BalasPadam
  2. seafood...buat sebahagian org lelaki (alergi) 'gatai meghenyam' lagi...huhu.

    BalasPadam
  3. saya ada makan situ baru ni, bestkan makanan dia kak cik, saya belum sempat lagi buat entri tentangnya...

    BalasPadam
  4. kebuluran tengok makanan.. haihhh.. bila nak masuk waktu lunch ni...

    BalasPadam
  5. buurrppp...Alhamdulillah..

    pulut mangga tuuu.......

    BalasPadam
  6. kat mana restoran ni kak? mengancam sume menu dia.

    BalasPadam
  7. Lea...

    mangga tu dimakan denga pulut bersantan. Sedap. :)

    BalasPadam
  8. Cheqna...

    Along kata 'Cheqna la datang ke KL'. :)

    BalasPadam
  9. PCL...

    seafood memang memberi alahan kepada sesetengah orang. :)

    BalasPadam
  10. Lasdysirna...

    kakcik dan keluarga dah beberapa kali makan kat situ. Semalam Along belanja sempena ulangtahun perkahwinan makayah dia. :)

    BalasPadam
  11. Rai...

    kakcik dah terlebih makan rasanya... :)

    BalasPadam
  12. Q...

    Alhamdulillah. Mulut mangga tu syedappp. :)

    BalasPadam
  13. Ella...

    restoran tu di Jalan Raja Abdullah (jalan besar selari dengan restoran minang), Kg. Baru. :)

    BalasPadam
  14. semoga rezeki Along melimpah ruah dek kerana sikap pemurahnya selalu belanja keluarga makan makan..

    BalasPadam
  15. Anaa...

    Aminnnnn... Rezeki itu Allah yang beri, kan? Biar dihalang manusia, kalau Allah tetapkan ianya untuk kita, tetap akan kita terima juga. :)

    BalasPadam
  16. lambat lagi la nak merasa anak sulung saya belanja maknya makan...

    BalasPadam
  17. SvS...

    InsyaAllah, akan sampai masanya nanti. :)

    BalasPadam
  18. Dik Mad...

    ooo... yang itu pulut dimakan dengan santan dan mangga. Kakcik suka, tapi tak boleh makan banyak - nanti semput. :)

    BalasPadam
  19. byk kali nk ke restaurant ni x smpai2 lagi... nk try makan tomyam... msuk dlm JJCM tv3

    BalasPadam
  20. Dalila...

    cubalah pergi, InsyaAllah akan puas hati. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.