Kawan-kawan kakcik

Selasa, 15 November 2011

Kakcik bukan hendak ke mana-mana...

Merujuk kepada catatan merah dalam catatan sebelum ini, sebenarnya bukan kakcik yang hendak 'terbang'.  Sebaliknya, kakcik cuba buat tempahan untuk seseorang.  Sudah dua hari kakcik berusaha dengan gigih, tapi tetap gagal.  Hendak menelefon, dengan kadar RM1.95 seminit, sangatlah menggusarkan hati kerana pastinya ia akan mengambil masa yang bukan sekejap.

Penat-penat mengisi data itu ini, akhirnya keluar pula nota ini :


 
Kemudian, kakcik buat aduan melalui facebook, dan kakcik dapat jawapan ini :
 


Nak cuba sekali lagi, dah naik beruban menunggu!!

19 ulasan:

  1. tak pernah cuba servis tu.. herm.. tu je balasan yg dapat..

    BalasPadam
  2. nama kakcik,juariah..
    nama mak kaklong jeriah...
    dekat2 jer kan...

    BalasPadam
  3. marah betull tu ....

    tapi kalau setakat ruangan ic /pasport .. takkan samapai error server...

    BalasPadam
  4. owhhh..kalau tak isi IC tu boleh ek. selama ni aina dok booking semua tu kena isi...kalau dak dia naik MERAH jugakkkk...:)

    BalasPadam
  5. Selalu macam itulah kakcik. Kalau utk sendiri tak apa kan. Kalau kakak call aje kakcik mahal pun company yg bayar. Lagipun macam kakak selalu boss yg nak jalan kita tukang tempah aje...

    BalasPadam
  6. kakcik... sy add kakcik kat fb ye.. jika sudi accept la ye.. hhheee..:)

    BalasPadam
  7. kakcik, saya pun beruban dah...hihihi

    BalasPadam
  8. macam kurang mesra kan jawapan diorg ni..at least mintak maafla dulu atas kesulitan yg pengguna hadapi..teruk betul..

    BalasPadam
  9. website Air Asia memang selalu crowd...sampai error lah dibuatnya...

    BalasPadam
  10. kak cik....
    sy pun selalu gak kene....kdg2 malas nak tunggu....sakit hati kan????huhuhu

    BalasPadam
  11. alamak.. teman baghu ingat nk menempah ayor esiah juge..
    ghase mcm jwpn dibagi tu tak masuk dek akey..

    BalasPadam
  12. sy pun pernah kena kak, punya la jenuh nak reserve..dh la call mahal gila. last2 xjadi reserve!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.