Kawan-kawan kakcik

Selasa, 15 November 2011

Langit yang betul-betul biru...

Walaupun cuaca panas membara dan tiada awan yang menghalang cahaya, aku tetap merasa teruja melihat kebiruan itu...








tapi.... warna merah yang ini membuatkan aku naik darah!




27 ulasan:

  1. Salam kakcik
    Tentu sekeliling tempat menjadi terang dan tenang ya. Cantik pic

    BalasPadam
  2. kdg terasa kakcik mcm pembekal gambar2 langit yg sgt2 saya kagumi hehe..

    terimakasih...saya mmg pencinta keindahan langit bersama awanan yg berkawan, pencinta juga rumput dibumi...

    BalasPadam
  3. nice pic kakcik, langit biru payungi daku, agar hari2ku ceria selalu heheheh

    BalasPadam
  4. nak buat reservation ke mana tu kak..makan angin ye.

    BalasPadam
  5. merah tandanya marah!

    nak pergi makan angin eh kak?

    BalasPadam
  6. ha... mesti mahu makan angin sempena cuti sekolah ni kan...

    BalasPadam
  7. biru lawan merah..
    kakpah suka warna coklat.

    BalasPadam
  8. subhanallah.. indahnya kak..

    itulah warna2 kehidupan kan kak.. ada yg menceriakan kita.. ada juga yg menghangatkan hati kita.. ceria2 selalu kak..

    BalasPadam
  9. Biru memang indah can cantik buat mata. Tapi bila merah macam yg kakcik tunjuk tu hati germ sebab asyik kena ulang-ulang enter... kakcik nak pergi mana cuti sekolah ni?

    BalasPadam
  10. cuti-cuti ye kak cik..ralat sokmo ada kan nasib baik ada pemandangan indah menyejuk hati.

    BalasPadam
  11. haiseh~~mak tempah tiket air asia kah?

    BalasPadam
  12. tenang vs nk marah hihi....
    cantik gambar langit tu

    BalasPadam
  13. langit biru tanpa awan...cantik. selalu cuaca macam tu kat tepi laut je...

    BalasPadam
  14. Kakcik - Saya suka (sambil Angakat Tangan kiri, tangan kanan menaip)

    BalasPadam
  15. kak chik nak gi mana tuh....tak ape kak chik warna merah tuh kejab jew

    BalasPadam
  16. cantik awan tue nampak biru je , kat sini pagi lagi awan gelap je..hujan lebat di kota bharu...

    BalasPadam
  17. sakit kepala tu kakcik... dongak ke atas je!


    jgn marah ye... saya paling obses dengan kaler biru

    BalasPadam
  18. sini hujan...dok napok doh langit biru..
    =)

    BalasPadam
  19. kakcik, biru + merah jadik ungu.. lawa.. :)

    BalasPadam
  20. pcl suka biru....biru yg muda2 jer...eh3.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.