Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 30 September 2011

Masalah berlarutan...

Nampaknya masalah ini masih berpanjangan.  Tak tahulah di mana salah silapnya.  Kalau anda rajin, bolehlah semak kotak SPAM di blog kalian.  Mungkin di sana komen yang kakcik tinggalkan tersembunyi (bukanlah penting pun komen-komen itu, tapi bimbang juga kalau anda ingat kakcik dah jadi sombong sampai tak ingat kawan-kawan).


Kotak SPAM sedang kelaparan macam dinosaur ni!


19 ulasan:

  1. saya dah cek, kawan2 bila lagi? heheh~

    *bukak kakcik je, ada lagi beberapa member blogger pun mcm tu. ntah2 saya pun komen kat org jadik spam jugak. bengong la google ni...!

    **komen kakcik dah selamat saya kuarkan dari kotak spam. :D

    BalasPadam
  2. mungkin masuk spamlah kakcik.. jap lagi nak cek

    BalasPadam
  3. Assalamualaikom kakcik :)

    kotak spem teman kate, "There are no spam comments"
    ke mmg kakcik takdek nyenguk teman? huwaaaaa :P

    BalasPadam
  4. ting tong kejap tu kak...huhuhuh!!

    BalasPadam
  5. blogspot meyong lagi lah tu
    this morning - kat blog iols - tiba2 komen2 dari entri semalam semua ilang
    ntah kemana

    log out - buang semua biskut - reboot dan log-in balik - baru timbul balik komen2
    ntah kenapa!

    sabar ye kakcik!

    BalasPadam
  6. ye ke kakcik

    saya pun heran, kakcik mcm lama tak singgah umh saye...

    hehehhee

    jap saya cek

    BalasPadam
  7. betul la kakcik

    banyak betul spam

    byk komen kakcik tak masuk

    huh

    baru tersedar!

    BalasPadam
  8. ok .. nanti sy cuba cek ... tapi kenapa sekarang ramai blogger jd cam tu ye..

    BalasPadam
  9. komen2 kakcik so far OK, masuk blog saya. Tapi saya nak check juga kotak spam saya, entah2 ada komen lain kat situ!

    BalasPadam
  10. oo ye ke. kpah tak pernah cek kotak spam.

    BalasPadam
  11. Komen KAKCIK ada 2 lagi dalam SPAM saya. Saya dah release keluar dah.

    Kesian Kak Cik.

    BalasPadam
  12. ha'ah..
    kat kotak komen saya pun jadi camtu gak
    kenapa ek?

    BalasPadam
  13. eh ika jarang plak jenguk kotak spam ni haihhh..nk kena selalu2 la jenguk hehe :)

    BalasPadam
  14. kak chik tak habis lagi dinasour telan komen kak chik. semalam masa kat rumah, google suruh cik ina bagi hp no type kat form dia,lepas tu dia hantar pasword, cik ina masukan pasword kat form, sampai sekarang tak de masalah pasal tu lagi.

    BalasPadam
  15. Memang kotak spam ada komen kakcik dan blogger yg lain, saya dah published tapi saya jadi sombonglah pulak utk jawab komen lama..heheheh

    BalasPadam
  16. acu nye masuk inbox je...tapi x de dalam kotak komen...salah pada setting acu ke?? acu ada kena setting apa2 ke???

    BalasPadam
  17. ohh.. saya dh komen kat n3 terbaru kakcik.. kenapa ye? saya tak dpt nak bantu..nanti kalau kakcik dpt cara mengatasinya, kongsi2 ye.. manalah tahu esok lusa kami pulak yg kene..

    BalasPadam
  18. naper yea jadik gituh? ader ciri2 setting yg menyebabkan ia menepati sifat2 spam??...hmmm..

    BalasPadam
  19. Salam semua...

    kakcik tak tahu apa penyelesaian kepada masalah ini. :(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.