Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 30 September 2011

Selimutkan dia...

... kasihan dia kesejukan!!




Jangan sampai waktu diperlukan, ianya tidak ditemui!


 

36 ulasan:

  1. Ada org tumpang mandi ke kt situ? Siap sangkut kain baju..hehe

    BalasPadam
  2. Sufia...

    beberapa bulan lalu masa kakcik lalu kat situ, ada orang sedang membasuh pakaian. Mungkin mandi sekali kot. ;-)

    BalasPadam
  3. SALAM,
    YANG EMPUNYA BAJU2 TERGANTUNG TU PAKAI APA PULAK ?

    BalasPadam
  4. W/salam Dato' LF...

    orang tu banyak pakaian lain tu. :)

    BalasPadam
  5. dia jemur baju tu kakcik... lambat ler pulak keringnya..

    BalasPadam
  6. tak faham pulak.. kenape la letak kain kat situ.. mungkin betul eks.. sejuk ye kakcik..:)

    BalasPadam
  7. AzMask...

    macam pakaian tak berbasuh jeeee... :)

    BalasPadam
  8. mama maman...

    banyak sangat air dalam badan dia, tu yang sejuk tu! :)

    BalasPadam
  9. Scenario yg biasa kalau di negara kita kakcik. Malunya kalau pelancung luar dtg. Lebih sedih yg buat kadang tu PATI!!

    BalasPadam
  10. Kakzakie...

    kakcik rasa ayat yang terakhir itu ada benarnya. Terdapat penempatan yang ala2 rumah setinggan (atau memang setinggan?) berhadapan dengan pili bomba itu. Dari pertuturan mereka, sahlah mereka bukan orang tempatan. :(

    BalasPadam
  11. ramai sangat PATI...x terbendung kegiatan mereka

    p/s : betul la kakcik...komen2 kakcik kt blog saya ada yg x muncul..hehe, cek kt gmail ada..

    BalasPadam
  12. Laa haiii kak mati2 sy ingatkan budak duk kesejukkan tepi jalan tadi rupanya pili bomba.

    p/s: sy dah update entry sy tadi dan letak gmbar ikan keli/sembilang tu tapi ambik dr gugell le pasal gmbar ikn tu tak de dlm simpanan sy skrg ni.

    BalasPadam
  13. exora...

    jangan sampai kita hilang rumah sendiri nanti! :(

    BalasPadam
  14. Tak bertanggungjawab sungguh kann!
    Sabar ajelah.....

    BalasPadam
  15. CT...

    laaa... takkan budak berselubung sampai macam tu! :)

    BalasPadam
  16. Cikgu Tie...

    'mereka' tu peduli apanyeee... :(

    BalasPadam
  17. Prihatin terlebih ni .. sampai pili bomba pun nak di covernya.

    or is it vandalisme? Suka-suka nak letak baju kat mana?? Yg mana 1?

    BalasPadam
  18. kreatif sungguh la sape yg buat ni
    ehehe

    BalasPadam
  19. guna air free
    sangkut baju pun free

    BalasPadam
  20. mlm2 benda tu hidup tau kakcik...dia bangun pakai baju2 tu. transformer. huhuuhuuu~

    BalasPadam
  21. kakcik, dia sangkut sebab nak chop giliran mandi/membasuh kat situ.. :) mandi/mebasuh kat situ, airnya freee..

    BalasPadam
  22. selubung pili air tu....takut dia kesejukan...ahaks!

    BalasPadam
  23. Ini kerja orang negara luar, org kita semua dah tamadun..

    BalasPadam
  24. Ella...

    bila kamera di tangan, semua nak dirakam. Tapiiiii... kamera kakcik dah maut! :(

    BalasPadam
  25. Dr Hanie...

    sebagai tanda hakmilik kot! ;-)

    BalasPadam
  26. macam citer zaman dolu2 mandi berkemban dan basuh baju kat sungai

    BalasPadam
  27. Lohai, senang kan, kt situ basuh Dan juga jemur, sah2 org 'sana' la tu, insya Allah dtg kot kak Cik, tq jmpt

    BalasPadam
  28. KAKCIK boleh nampak blog saya? Boleh lihat tak? Saya kehilangan blog saya tadi.

    BalasPadam
  29. kalau tengah kelam kabut, tak diperhatikan betul-betul..mesti tak perasan kewujudan benda tu..hmm..mudah2an ia dapat dicari sewaktu diperlukan..

    BalasPadam
  30. salam buat kakakku kakcik..
    kalau baju tu hilang, tentu baru tuannya terasa.. atau, mmg baju tu nak dibuang ??

    merujuk pd n3 kakcik yg bercerita ttg komen yg hilang.. hari ni saya terima komen kakcik yg dikesani mengandungi spam.. mungkin itulah punca komen kakcik 'hilang'..

    BalasPadam
  31. errr... x dilaporkanker neh, kakcik?

    BalasPadam
  32. Azie...

    memang semalam kakcik 'tak jumpa' blog Azie tu. Ingatkan Azie privatekan untuk buat renovation.

    BalasPadam
  33. akuzle...

    kena report kat bomba ya?

    BalasPadam
  34. pekerja asing kot tumpang mandi.


    cik ina tulisan kak chik , cik ina boleh agak yang otak kak chik penuh ngan ilham.

    BalasPadam
  35. cukup lengkap sepersalinan tu kak!!

    BalasPadam
  36. 'Selimut'kan daku juga. Yang sedang sabar dengan sakit kepala...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.