Kawan-kawan kakcik

Isnin, 1 Ogos 2011

Seharian di Ferro Futsal...

Sabtu = 30 Julai 2011.  Mengikut suami ke Ferro Futsal di Subang Jaya.  Pastinya si  Budak Sepet ikut sama.  Walaupun pasukan lelaki dan wanita yang mewakili Syarikat tempat suami cari makan tidak berjaya menjadi juara dan hanya sekadar (kedua-duanya) menjadi naib juara, sekalung tahniah diucapkan atas kesungguhan dan semangat juang yang ditunjukkan oleh mereka.  Lain kali cuba lagi.


Orang sibuk berfutsal, aku ambil kesempatan mengurut kaki (percuma).

BS kena paksa denganku ungtuk bergambar.  Dia kata bau harimau tu "masam"!


Ini makanan BS yang berharga RM5.  Dia suap sendiri?  Hmmmm... jangan harap!

Bakal pemain golf profesional??


Lebih baik Adik ikut jejak Ayah jadi pemain bola.



29 ulasan:

  1. salam ramadhan buat kak chik sekeluarga... ~

    BalasPadam
  2. adik makan bersuap lagi ke ma???

    BalasPadam
  3. Sabtu dah Ahad yang penuh dengan aktiviti.. rasa macam tak cukup rehat pulak..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum KakCik, sempat main bola sebelum Ramadhan. Apa juadah ari ni Yong?

    BalasPadam
  5. lepas nie nak kakcik suap kan acu gak lah...nak bermanja...hehehehe

    BalasPadam
  6. makan bersuap lagi ke kakchik. selamat berpuasa buat kak chik dan keluarga

    BalasPadam
  7. salam Ramadhan..
    Naib johan pun menang gak..

    BalasPadam
  8. Manje...

    salam Ramadhan buat manej juga :)

    BalasPadam
  9. cheqna...

    kalau mama ada, jarang dia nak suap sendiri!

    BalasPadam
  10. aizamia...

    mudah2an Sabtu dan Ahad di bulan Ramadhan ini akan memberikan rehat yang cukup. :)

    BalasPadam
  11. Yong Halima...

    Wa'alaikummussalam. Juadah dari PARAM - tapi kakcik tak pergi pun. Malas nak bersesak. :)

    BalasPadam
  12. Acu...

    boleh. Takde hal punya. :)

    BalasPadam
  13. Lea...

    dia sanggup tak makan kalau tak disuapkan.

    BalasPadam
  14. Jamiel...

    Salam Ramadhan. Labih baik dari tak menang apa2 kan? :)

    BalasPadam
  15. anak bongsu kakcik memang manja... makan suap lagi. :)

    BalasPadam
  16. kak cik berbuka makan apa tadi....

    BalasPadam
  17. salam buat kakakku kakcik..
    sempat juga berfutsal ye..saya minat gila main bola kakcik..tapi dh tua2 ni semput plk hahaha..

    selamat berpuasa ye kakcik..

    BalasPadam
  18. Lama betul Ate tak pergi urut kaki.. lagi kuat, lagi sakit, lagi best..:)
    Ate boleh juga memicit kaki atau reflexology ni, pandai tidak lah, sekadar bole jer, kalau kakcik nak try buleh jugak.. hehehe. Tapi tak free, kena belanja makan eskrem...hehehe.

    BalasPadam
  19. uikkk...den lom pernah pergi ke padang futsal....ahakz....kakcik dah erk....ahakz

    BalasPadam
  20. AzMask...

    kalau waktu sahur lagilah - tak di suap takut dia tak larat nak puasa sebab tak makan!

    BalasPadam
  21. Amy...

    petang semalam kakcik berbuka dengan bubur lambuk. :)

    BalasPadam
  22. W/salam Adikku Samad...

    Selamat berpuasa, ya. Kakcik cuma ke padang futsal - tapi, kalau main memang kakcik taklah. Sepak bola pun tak kena!

    BalasPadam
  23. Ate...

    oooo... pandai mengurut ya? Meh urut kaki kakcik. Nanti kakcik belanja makan eskrem. :)

    BalasPadam
  24. jeBateja...

    kakcik pergi tengok orang main sambil tolong jerit2 je. :)

    BalasPadam
  25. Salam Kak Cik..

    Oklah tu ada urut free, tak payah Kak Cik urut lagi..:)

    BalasPadam
  26. W/salam Nida...

    cadangnya memang kakcik nak pergi berurut satun badan, dah dapat urut percuma (walau hanya kaki), kakcik cuba saja. Boleh tahan kuat urutan wanita tu. :)

    BalasPadam
  27. elok main bola dari main golf adik...
    golf ni untuk

    G.. golongan
    o.. orang
    l.. lemah
    f.. fikiran

    he, hee, jgn marah

    BalasPadam
  28. AM...

    Ayah Adik pun dah lama simpan set golf dia. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.