Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 25 Februari 2011

Andai ada yang sudi...

Jemputlah bertamu ke sini :

7, Jalan Kencana 36/2
Taman Kencana,
Cheras

pada : 26/02/2011 (Sabtu) jam 9.00 malam.

Tiada aturcara tertentu atau hidangan yang istimewa

kita mulakan dengan  doa kemudian kita sambung dengan berbual mesra

janganlah malu atau segan

andai tak cukup, kita berkongsi pinggan

yang penting, silaturrahim kita eratkan


35 ulasan:

  1. terima kasih daun keladi atas jemputan utk semua...andai mamapu memang teringin bertentang mata berkenal mesra tetapi masih ada urusan yang perlu di langsaikan dan akan berada di luar daerah pada tarikh tersebut...

    Rugi2...

    BalasPadam
  2. Terima kash..
    Daging rusa napoh adatak?(versi cekadak

    BalasPadam
  3. Ya-Allah moga majlis mendapat keberkatan. Kakak jauh la kakcik....

    BalasPadam
  4. kak cik.. ila jauh sinun di johor sini...

    patut apa kah ini...

    semoga majlis berjalan lancar pada hari tersebut seperti yang di rancang ye kak cik...

    sesapa yang dekat tu ...terjah...heheheheh

    BalasPadam
  5. JunAina...

    InsyaAllah kalau ada rezeki, kita bertemu di lain hari. :)

    BalasPadam
  6. Kakzakie...

    majlis makan-makan yang ringkas sahaja. Terima kasih kerana sudi mendoakan. :)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum

    seronoknya..majlis apa tu ibu?
    hari esok ye?

    BalasPadam
  8. Ila...

    mungkin belum ada jodoh untuk kita bersua. InsyaAllah, mungkin di lain kali. :)

    BalasPadam
  9. Azween...

    ya, esok. Ibu tak masak pun, buat tempahan je. Majlis kesyukuran kecil2an. :)

    BalasPadam
  10. kakcik..majlis apa ya.. macam nak je singgah.. insyaALLAH kak kalau takde aral melintang kaseh terjah ya.. kalau ada geng la..kalau sorang2 den sogann kak...

    BalasPadam
  11. Terasa ingin pergi..
    Saya dari Malaka..
    Tapi esok sepupu nikah..
    Rugi lak rasa tak dapat join..

    Saya ada buat Give Away, hope akak boleh meriahkan lagi GA tu..

    BalasPadam
  12. Kaseh...

    jemputlah datang. InsyaAllah, ada 'kawan-kawan kita' yang akan hadir sama. :)

    BalasPadam
  13. Jamiel...

    kalau kebetulan lalu, bolehlah singgah. Nanti kakcik jengah GA tu, ya? :)

    BalasPadam
  14. Kak Cik - Insya Allah, rasa macam nak datang, tapi lambat sikit kot. Boleh?

    BalasPadam
  15. RR...

    datanglah, walaupun lambat. Malam minggu, kan? :)

    BalasPadam
  16. Salam kakcik...

    terimakasih kesudian mengundang...
    esok ~ sebelah pagi saya masak bhg nasi putih utk kenduri kawen, lepas hantar terus masuk kelas di suatu tempat lain...pastu bekejar ke rumah kenduri kawin satu lagi...rasanya by the time nak ke rumah kakcik, saya dah merangkak kot...

    BalasPadam
  17. akak wat gathering ke?best nye.. :)

    BalasPadam
  18. terima kasih kakcik atas undangan...

    tapi minta maaf ye kakcik
    iols memang le tak dapat datang
    my hb ujung minggu jer tak dak kat umah
    harus le.... iols tak dak pak supir jadiknya
    hak hak hak

    BalasPadam
  19. moga majlis kakcik berjalan lancar dan meriah!

    BalasPadam
  20. Q laling...

    tak mengapalah. Kakcik pun faham kesibukan Q. Kalau ada izinNya, kita akan bersua juga nanti. :)

    BalasPadam
  21. Niesz...

    bukan gathering, hanya majlis biasa dan kakcik ambil kesempatan menjemput kawan2 yang ada kelapangan. :)

    BalasPadam
  22. miloais...

    macam kakcik jugalah kaedahnya tu, takkan bergerak kalau tiada yang memandu... :)

    Tak mengapa. Lain kali kita jumpa. InsyaAllah. :)

    Terima kasih untuk doa.

    BalasPadam
  23. terima kasih undangan tu...
    mesti meriahkan kakcik...

    malu la...nnt kalau saye dtg berderet2 la pulak..rakyat jelata nk ikuttt...

    BalasPadam
  24. Ainnoraini...

    apa nak dimalukan? Ada anak2 lagi meriah. Jemputlah datang. :)

    BalasPadam
  25. terima kasih kakcik atas jemputan..tapi tak dpt hadir..semoga majlis berjalan dgn lancar :)

    BalasPadam
  26. MDT...

    tidak mengapa. Terima kasih untuk doa. :)

    BalasPadam
  27. saya doakan semoga berjalan lancar..

    teringin nak hadiri tapi en hubby ada di bagan serai.

    BalasPadam
  28. semoga rancangan brjln lancar dan meriah.
    klu dekat nak juga join...

    BalasPadam
  29. Azween...

    InsyaAllah, nanti ibu balik KK kita jumpa di sana, ya? :)

    BalasPadam
  30. Zue...

    mungkin suatu hari kita bersua, siapa tahu - kecuali Dia, kan? :)

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum Kakchik,

    Eh, 26 Februari tu hari lahir akaklah.

    Kali ini nampaknya tak dapatlah nak menghadirkan diri, tapi dengan harapan lain kali InsyaAllah. Terima kasih kakchik atas jemputan pada semua

    BalasPadam
  32. Kunang-kunang...

    wa'alaikummussalam. Selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran. Semoga kehidupan sentiasa dilimpahi berkat dan rahmat. InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  33. salam kakcik... maaf. malam nie ada majlis kawen saudara. tk dapt hadir ke jemputan kakcik. huhu

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.