Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 10 Jun 2017

Saat untuk kita akan tiba juga...

...suka atau tidak, bersedia atau tidak, saat ia tiba, tiada siapa berupaya menahannya...

13 ulasan:

  1. Harap umur dipanjangkan, dan harap juga segala dosa kita didunia ini dihapuskan.... insya'lah

    BalasPadam
  2. Allahu moga kita di beri keberkatan dalam umur

    BalasPadam
  3. Ni pun baru balik tahlil arwah anak jiran sekampung.
    Baru umur 30an dah meninggal.
    Al-Fatihah.

    BalasPadam
  4. semoga usia kita dipanjangkan dalam sihat dan rahmat

    BalasPadam
  5. Bersedia untuk pemergian insan disekeliling dan untuk diri sendiri juga..pasti.

    BalasPadam
  6. Semalam seorang lagi org yang agak rapat dgn our family meninggal. sedih sangat..

    BalasPadam
  7. bulan puasa tahun ni mmg dgr banyak kematian, org yg kita kenal atau tidak,
    masa kita pun akan tiba jgk nnti ye kakcik... moga kita sama2 dpt menemui ramadhan thn depan ye kakcik...

    BalasPadam
  8. Semoga kita meninggal dalam husnul khotimah, aminnn..

    BalasPadam
  9. Terima kasih diatas perkongsian mak..nasib kita tak tahu lagi macam mana..

    BalasPadam
  10. hidup di dunia satu persinggahan...peringatan yang baik kakcik

    BalasPadam
  11. Begitulah hukum alam KC...Hidup lawannya mati. Moga kita diakhirkan dalam husnul khotimah hendaknya.

    BalasPadam
  12. Allahu, terasa macam begitu gerun dengan kematian tapi ianya pasti akan berlaku.. Semoga kita pergi dalam husnul khotimah..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.