Kawan-kawan kakcik

Isnin, 23 Januari 2017

Rindu yang tak pernah padam...

Sudah hampir 4 tahun berlalu
namun aku masih menyimpan rindu
rindu untuk kembali bertamu
mudah-mudahan masih ada kesempatan buatku...

13 ulasan:

  1. Inilah matsabah kakcik.
    Rindu yg sukar diungkap dengan kata-kata.

    BalasPadam
  2. Semoga rindu akan terubat,
    mudah2an dapat menjadi tetamuNya lagi.

    BalasPadam
  3. semoga murah rezeki ke sana kembali kakcik dan semoga kami juga dapat ke sana satu hari nanti

    BalasPadam
  4. Semoga rindu kakcik terubat.Semoga satu hari nanti saya juga akan dipanggil ke sana.

    BalasPadam
  5. Saya tak pernah sampai lagi KC....moga saya juga akan berpeluang bertamu di sini nanti.
    Masa ni KC agak kurus ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beberapa bulan selepas balik dari Tanah Suci kakcik hilang berat lebihkurang 20kg. Rupa-rupanya kakcik kena hyperthyroid. Tapi sekarang kakcik dah gemuk semula...

      Padam
  6. saya pun teringin nak ke sana this year. doakan saya juga kakcik

    BalasPadam
  7. Sungguh la kakcik. Akak smpi rasa tak sanggup tengok gambar kaabah..bolej jadi sensitif sangat air mata jadi tak boleh nak dikawal

    BalasPadam
  8. Memang tempat yg sentiasa dirindui...

    BalasPadam
  9. saya juga teringin ke sana. semoga terubat rindu puan dapat ke sana lagi

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.