Kawan-kawan kakcik

Selasa, 23 Ogos 2016

Aku masih ada...

...cuma aku bagaikan sudah tiada cerita...

Ini aku puluhan tahun yang lalu
sebelah kiri sewaktu masih di sekolah menengah
sebelah kanan aku tak ingat waktu bila
(yang pasti waktu itu masih belum bergelar isteri)
esok (24/08/2016) aku akan berusia 55 tahun
mungkin sudah tiba waktu untuk aku berlalu...

9 ulasan:

  1. manis semanis kakcik yg sekarang...

    jgn lah tinggalkan dunia penulisan blog kakcik... kalaupun tak hari2 insyallah pasti ada ntry dpt kakcik titipkan bt kwn2... jgn lah terus hilang kan diri

    BalasPadam
  2. Baru 55 Kakcik.....muda lagi.....come on...

    BalasPadam
  3. Oh sanah helwah kakcik..semuga sihat dan dan dalam rahmat Allah senantiasa amiin amiin

    BalasPadam
  4. Panjang lagi masa untuk kakcik berkongsi suka duka dengan kami. Semoga terus dilimpahi rezeki dan kebahagiaan dunia akhirat. Sannah helwa kakcik.

    BalasPadam
  5. http://ejen-umrah-murah.blogspot.my/2016/08/rm400-return-mas-kul-jed_23.html?m=1

    BalasPadam
  6. apa ada pada usia kakcik..yg penting masih mampu berkarya..mengadun.. mengolah kehidupan sendiri

    BalasPadam
  7. Abg Sado tengok gambo ni sure cair meleleh ni hihi....
    Hepy Bezday KC moga sentiasa ceria, sentiasa sihat dan kekal bahagia selamanya.

    Janganlah berlalu kerana sahabat sahabat bloggers yang ada ni perlu menimba pengalaman dan nasihat dari KC....

    BalasPadam
  8. Besar spek mata. Memang patutlah kalau termasuk dalam kategori murid pintar ^_^

    Sweet alahai Kakcik masa muda tapi takda banyak bezanya dengan sekarang. Cuma sekarang barulah terserlah rupa paras kak long kawasan. Hahaha! Gurau ya Kakcik, jangan ambil hati nanti cepat tua 10 tahun lagi ~_^

    Happy belated birhtday, Kakcik! Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan hati yang tenang dan gembira ^_^

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.