Kawan-kawan kakcik

Isnin, 24 September 2012

Pertemuan - mereka yang hadir ...

Ada yang kakcik tertinggal tak?



 
Antara makanan yang dibawa...



Terima kasih semua. Pagi ini kepala kakcik agak 'berat'.  Untuk gambar-gambar lain dan 'pautan-pautan' akan kakcik usahakan nanti, ya.  Apa-apapun kakcik sangat gembira dengan pertemuan ini.  Mungkin kakcik tidak sempat untuk bertegur sapa atau bersembang lama dengan semua.  Tapi... itulah kakcik, seorang wanita yang tidak begitu pandai untuk 'bercerita'.

46 ulasan:

  1. Kakak tunggu dan akan cuba merayap dari satu-satu rumah nak melihat keseronokan itu kakcik. Mesti azie sibuk lagi jadi chef agaknya semalam. Nak tengok pulut kuning dia kakcik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pulut kuning Azie bersama sambal bilisnya ada dalam gambar di atas. :)

      Padam
  2. byknye menu kak, bestnye, mesti meriah sgt2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak makanan, tapi tak semua sempat dimakan sebab kekenyangan. :)

      Padam
  3. Salam Kakcik,

    Alhamdulillah, gathering yang amat berjaya semalam.
    Seronok akak bertemu muka2 baru.
    Hidangan juga lazat2.
    Malam tadi suami akak ulang2 makan pulut kuning dan sambal bilis yang kakcik tapaukan utk akak..Alhamdulillah

    Moga bertemu lagi di majlis yang murni saperti ini lagi

    BalasPadam
  4. Salam, Kakcik,
    ALhamdulillah, akhirnya dapat juga bertemu beramai-ramai begini mengeratkan silaturrahim. Seronoknya kalau saya dapat bersama..

    BalasPadam
  5. rugi sy xdpt dtg.. keadaan kesihatan yg x mengizinkn..

    BalasPadam
  6. wah ramai yg datang tu.mmg tiada jodoh nak ketemu semua tu dah plan baik punya tapi ada halangan yg tiba.raya haji agak2 buat lagi tak?hehe

    BalasPadam
  7. ya Allah..kaklong lah yg paling ramai bw ahli..malunyaaa...huhu!

    BalasPadam
  8. la...kira sy ni antara yg tlewat la eh..seronok wpun xsempat jmp semua.len kali nak join lagi! haha

    BalasPadam
  9. Tak pandai bercerita tapi pandai buat kerja...:)

    Aina entah bila nak update gambar pun tak ada asik org lain je klik2 kamera dan control cun berposing...ehehee...

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. seronok sgt dgn pertemuan semalam.. semoga ada rezeki utk kita berjumpa lagi..

    BalasPadam
  11. Best!!!

    Ramai juga yg hadir ya...

    BalasPadam
  12. meriahnya.
    seronok tgk aktiviti mcmni.

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum Kak Cik

    Dato' LF suka sangat makan pulut kuning..

    #nasib baik ada gambor kway teow...he he

    BalasPadam
  14. Seronoknya kak...masih tiada rezeki nak berjumpa...dilain kali brgkali ada jodoh..InsyaAllah...

    BalasPadam
  15. Macam saya la tu....tak pandai mulakan cerita...saya segan..cuma senggih je pandai ....
    Belum ada rezki utk join...nnt lah one fine day... :-)

    BalasPadam
  16. khairul = nikahsiamberkat.com

    wakil kepada ibnu marzuki = nikah-siam-berkat.blogspot.com

    harap maklum ;)

    BalasPadam
  17. mcm2 ada.. bestnya dapat jumpa kawan2

    BalasPadam
  18. kakcik,
    perjumpaan yang sungguh best... tak reti dah nak kata cemana.. heee...
    syukur sangat saya dapat hadir, jumpa ramai kawan2 blogger, sembang2 makan2.. masih lagi terasa seronoknya sampat saat ini.. :)

    BalasPadam
  19. semalam saya makan sikit sangat rendang ayam yg kakcik buat .. memang sedap. sebijik rasa rendang ayam. ingatkan nak makan pusingan ke dua, tapi terus terlupa. hari ini baru teringat. ada lagi tak ?

    BalasPadam
  20. merapatkan ukhwak kak cik..gud job..next time buat lah lagi yer ^_^

    BalasPadam
  21. seronoknya dpt jumpa geng2 blogger.Harap adalah kesempatan utk saya nnt

    BalasPadam
  22. best tapi ella cuma sejam lebih di sana. nak borak lebih2 dgn kwn2 mmg tak dapat. tak sempat nak betul2 lepas rindu kat kakcik pun ..*sedih*..

    BalasPadam
  23. salam.............saya yang tertinggal jauh kak cik...tak boleh datang.......

    BalasPadam
  24. wah mesti happening ni kak kakcik

    BalasPadam
  25. sy bawak kek coklat buatan sy dan buah oren je...

    aritu ramai bawak kek secret recipe, kalah la kek buatan sy huhu

    BalasPadam
  26. Salam,
    Tkasih byk2 kpd kakcik dan suami. Kakcik telah berjaya menggerakkan perjumpaan ini

    BalasPadam
  27. bestnya... sll ketinggalan info....terasa jgk nk jumpa kakcik....insyaAllah klau ada rezeki....

    BalasPadam
  28. Meriahnya. Yang ni paling ramai kan? Kakcik tak sihat ke? Kena rest la kakcik. Byk sangat kerja ni.

    BalasPadam
  29. bestnye.. ai tak dapat pergi sebab dak Nuha tak sihat.. :(

    psstt: moga kakcik cepat sembuh..

    BalasPadam
  30. Meriahnyaa tgk makanan sgt laa nyummy..

    Kak Cik tak sihat.. jgn lupa makan ubat yer..moga cepat sembuh..

    BalasPadam
  31. meriahnya...bertemu di alam realiti...

    BalasPadam
  32. assalamualaikum kakcik....seronoknya dapat bertemu dr alam maya ke alam realiti...:)

    BalasPadam
  33. salam kakcik..wah! bestnya gathering camni..part makan2 tu yg best..huhu..

    BalasPadam
  34. trm ksh kakcik.. dpt jg jumpa kakcik

    BalasPadam
  35. kak..kalau dlm majlis ada 10 org, tak perlu 10 10 tu rajin bercakap.. perlu ada yang kurang bercakap.. heeee

    BalasPadam
  36. kakcikkkk...

    ati datang berlima saja....

    siapa yang lagi 1 yg kakcik nampak tu...

    jangan pandang belakang ke...

    suspensss....tatut!!!

    BalasPadam
  37. meriah betul dengan makanan ye kakcik.

    BalasPadam
  38. memang meriah betul..rugi saya datang lewat kakcik..tapi syukur sempat gak jumpa kakcik dan yang lain2 yang masih tinggal..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com