Kawan-kawan kakcik

Selasa, 31 Mei 2016

Ada lagi ke yang sudi membaca blog ini?

...jika ada, diucapkan


Puan blog rasa dah malas pun ada nak kemaskini blog
bila catatan terbaru hanya terlihat selepas berjam-jam di
senarai blog kawan-kawan.  Bila dicari di google pun
tentang KAKCIK SEROJA (menggunakan https), atau
KAKCIK SEROJA (menggunakan http) 
catatan yang keluar adalah catatan yang lama... :(

Entah apalah masalahnya...

Eh...anda semua guna alamat blog http ke https ?


16 ulasan:

  1. Mak...masalah kita sama. Kita nyer entry tak update kat bloglist kawan2. Lepas sehari baru update kot. Sedih sangat.

    Janganlah benti menulis. Saya masih setia membaca blog ni.

    BalasPadam
  2. Kebetulan tgh baca ni.. Maknanya ade la lagi kak, hehe~

    BalasPadam
  3. ada..PC salah seorangnya kak suka nak baca... :)

    BalasPadam
  4. teruskan menulis kak
    entri latest yaya pun tak muncul di blog kak cik..huhu

    BalasPadam
  5. Sebenarnya kita mengalami masalah yg samalah kakcik. Kadang ok kadang jadi macam itu. Kita dah published 3-4 jam baru appeared di dashboard list. Itu yg kawan kita tak terjumpa entri yg kita sudah published.

    BalasPadam
  6. dana pun sama kakcik... bt ntry publish pagi ptg baru nampak kt sidebar...
    jgn sedih kakcik yek... kalau kakcik hilang... nnti kami rindu

    BalasPadam
  7. bila baca komen2.. ramai rupanya mengalami masalah yg sama. contohnya update sy di blog kak cik 6 jam yg lalu sedangkan sy baru shaja post satu entry baru

    BalasPadam
  8. saya bab ni pun tak berapa tahu
    yang saya tahu takde bezanya http dengan https
    cuma yang https tu, ada gambo cam kunci pada url
    cam secure sikit katanya. biasa kalau mausk online banking, ada

    BalasPadam
  9. kat sisi blog saya, blog kakcik terpapar macam biasa jer... yang terbaru.

    memang dah ramai blogger seangkatan kita gantung pen. sebab itu, komen kat entri saya semakin sedikit.

    sikit hari, entri saya kosong dari komen la...adanya....

    BalasPadam
  10. yan pun dah lama tak menulis kak cik...kak cik apa khabar

    BalasPadam
  11. Saya guna https tapi tak perasanlah pulak kalau-kalau entri terbaru saya tak keluar di blog kawan-kawan.

    Perkara kecil tu, Kakcik. Janganlah sampai tak mahu update blog lagi. Kami ni semua masih lagi nak baca cerita dari Kakcik tau!

    BalasPadam
  12. saya singgah juga.. sesekali tinggal komen, ada masanya senyap. Apa pun tulisan KakCik tetap yang terbaik dan kadang-kadang menjadi rujukan.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.