Kawan-kawan kakcik

Khamis, 10 Mac 2016

Sejukkan jiwa yang membara...

...aku dah taip satu kisah, tapi masih berfikir-fikir hendak menerbitkannya.  Nantilah kufukirkan sesuai atau tidak untuk bacaan...

Sementara itu jom sejukkan tekak...

12 ulasan:

  1. Teringin pulak nak nyonyot aiskrim milo tu KC, sedapnyaaaa....Sekarang ni mmg panas sungguhkan KC

    BalasPadam
  2. eskrem lejen.
    dulu seposen.sekarang berapa sen dah ye?

    BalasPadam
  3. Hihi... kakcik ni buat siapa yg nyonyot agaknya?
    Sekarang kan viral aiskrim sumi, kakcik buat ni lagi special:)

    BalasPadam
  4. aiskrim ni dulu2 suka sangat...satu masam satu manis...sedappp makan time panas2 gini....:)

    BalasPadam
  5. yang kuning tu eskem nenas ke mak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eskrem Sunquick. Tak berapa laku pulak. Yang milo tu dah 'restock'...hehehe

      Padam
  6. Dah lama tak buat ais krim macam ni kakcik.. last week nak buat tapi balik kampung pulak. Minggu ni ada kenduri dekat rumah.. eemm..

    BalasPadam
  7. viral sangat eskrem ni sekarang

    BalasPadam
  8. Ya Allah terasa rasa kat tekak kak..lamanya PC tak buat ais krim malaysia ni...syok buat banyak banyak...lepas tu nak tengok tv angkut satu..satu...

    BalasPadam
  9. tu oren ke jagung tu kakcik..kat rumah saya ni 20 batang boleh habis sehari..heheh

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Kakcik

    Emmm sedapnya kalau dapat sebatang eskrim yang milo tu.
    lama betul dah tak makan eskrim malaysia ni,
    Dulu kakmah berjual, sekarang ni tah laku ke tidak lagi agaknya.

    BalasPadam
  11. panas2 mcm ni boleh ais mcm ni,... besttt

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com