Kawan-kawan kakcik

Rabu, 9 Mac 2016

AllahhuAkbar...aku fikir aku tidak berjaya merakamkannya...

Aku keluar beberapa saat ke hadapan rumah.  Aku halakan kamera Note 3ku.  Aku klik dua kali dan aku masuk semula ke rumah...

AllahhuAkbar! Nampak biasannya di situ...
...ada di situ.  SubhanAllah.  Maha Suci Allah...

16 ulasan:

  1. Alhamdulillah. Saya dalam office langsung tak berpeluang mak.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah saya juga sempat merakamnya kakcik..

    BalasPadam
  3. syukur alhamdulillah... :) salah satu bukti kekuasaanNYA..

    BalasPadam
  4. Saya pun sempat. Tapi tak clear sebab tak tapis pakai filem...

    BalasPadam
  5. Kakcik saya pun berpeluang tengok pagi tadi pukul 8:03 pagi. Tapi tak klik pulak.. suasana pun lain pagi ni kan..

    BalasPadam
  6. Ramai yg berpeluang merakam detik fenomena ini kakcik tapi kakak tak ambik pun sebab malas dah nak turun bila dah duduk dalam bilik ini. Solat pun dlm bilik juga sebab yg lain semua kan cina.

    BalasPadam
  7. Makchaq pun tak tengok gerhana..tengok gambaq2 yg kawan2 hantaq ja... rugi pulak rasanya.. next gerhana 21 tahun lagi.. rasa tak sempat dah nak tengok next tu..

    BalasPadam
  8. Iyerlah Kakcik...nampakkk. Walaupun biasan, tapi Subhanallah. Terasa sangat kerdil manusia ini.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah sy berpeluang tgk gerhana matahari dr office. Cantik.. 1st time tengok di usia 27 tahun Allahu. Tak dan nak ambik gambar.. hehe

    BalasPadam
  10. suasana lain saje pg td..yaya dalam kereta, tak sempat nak melihat apatah lg merakam.ruginya..

    BalasPadam
  11. Salam Kak Cik...
    lama juga saya tak masuk ke dalam blog maya...
    Kak Cik apa kabar...dah ada cucu ke...
    nanti kena baca balik blog kak cik...

    BalasPadam
  12. alhamdulillah sini pun nampak juga kak cik, cuma sakit matalah sikit sebab tak pakai spek khas

    BalasPadam
  13. Nekcik tengok hujung mata sekali sekala sebab silau..masa dalam kereta tadi..tapi mata nekcik nampak mcm ada zig zag kat bahagian tepi tu..wallahualam

    BalasPadam
  14. Subhanallah.....
    Saya tak rakam pun KC....cukuplah tengok geng geng WA hantar

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.