Kawan-kawan kakcik

Rabu, 16 Mac 2016

Hilangkan tekanan seketika...


...bukan senang hendak menjadi usahawan yang berjaya.  Macam-macam hendak difikirkan sebelum boleh dapat sedikit keuntungan. 

Jomlah jalan-jalan ke laman web saya di sini :
http://www.darwishrichdesign.com/

19 ulasan:

  1. Dah posing dah dak kecik je.Comellah awak ni...

    BalasPadam
  2. Daddy & Mummy kerja keras utk CEO comel ini.

    BalasPadam
  3. ehehehhe takpe ceo kecil nih bt aksi comei je dh ckup bt org geram

    BalasPadam
  4. morning boost di pagi hari ni kak.. comel sgt

    BalasPadam
  5. hamboi...hihihihi..kemain lagi dia ya..cute..

    BalasPadam
  6. bila nak potong karpet tu? dah panjang...

    BalasPadam
  7. Mula-mula berniaga macam tu lah kakcik..
    InshaAllah.. diakhirnya ada kejayaan nya..

    Model tu yg paling cute :)

    BalasPadam
  8. Terimakasih kakcik. Now dah tau kat mana nak dspatkan jubah untuk boy saya.

    BalasPadam
  9. geram nengoknya..comel sangat nii :) memang hilang stress pandang anak-anak kecil ni.

    BalasPadam
  10. cantik jubah2 tu kakcik bekenan tapi tak reti lah nak beli heheee

    BalasPadam
  11. Semuanya kena ada usaha dan modal KC....Biasalah, namanya pun hidup

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.