Kawan-kawan kakcik

Khamis, 17 Mac 2016

Jubah sedondon ayah dan anak...

Mencari jubah yang sedondon untuk majlis anda?  Jom jengah instagram jubah lelaki dewasa. Manalah tahu jika ada yang berkenan, bolehlah buat pertanyaan dan tempahan... :)

Jubah untuk ayah dan anak (anak-anak) ini juga adalah dari keluaran Darwish Rich Design...

Comel tak kami?
Kami juga tak kurang segaknya...

Kebelakangan ini, ruang otak kembali sempit untuk menghasilkan ilham yang dapat dikongsikan...

16 ulasan:

  1. kadang-kadang tak tahu nak taip apa kakchik walaupun gbr ada

    BalasPadam
  2. cantikla bonda..bila la dapat anak lelaki ni

    BalasPadam
  3. Iye lah kakcik..
    Semakin kurang ideakan..

    Tempek gambar cucu kakcik tu pun dah ok..
    Cantik pulak bila sedondon..

    BalasPadam
  4. Ala kakcik tepek aje muka Qaid tiap hari pun tak apa.
    Kakak lagi suka:)

    BalasPadam
  5. segak2 model jubah tu..hahaa

    saya pun sama x der idea kak cik... asyik2 benda yg sama...huhuuu

    BalasPadam
  6. boleh ode taim raya ni... saya pun kekadang kehabisan idea kak

    BalasPadam
  7. ingat PC je lemau kak..aduhai..hihihi..

    BalasPadam
  8. Sama lah kita kakcik masa banyak dok depan komputer sebab projek dah tak ada tapi idea tu tak mau berkembang langsung.

    BalasPadam
  9. Not bad at all...mesti hit raya nanti!

    BalasPadam
  10. bila atuk ngn opahnya lak nk jd model nih

    BalasPadam
  11. Cantik KC...mmg sesuai sangat untuk photoshoot

    BalasPadam
  12. sebab itu saya suka menulis apa yang alami, apa yang saya rasai dari menulis hal luaran yang saya takada ilmu tentangnya.

    tapi, menulis hal sendiri risikonya tetap ada....

    BalasPadam
  13. cantiknya sedondon macam gitu kakcik
    pakai pagi raya mmg best tu

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. Klik link yang kakcik beri di atas... :)

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.