Kawan-kawan kakcik

Rabu, 27 Januari 2016

Blogspot sedang membuat 'pembersihan' pengikut (follower) ke...

...dari 1167 (kalau tak silap ingatanku)
jadi 1148
turun jadi 1131
turun lagi jadi 1129
(setakat kemaskini jam 5.45 ptg, dah tinggal 1125)

alaaaa...

ada apapun  dengan bilangan itu, kan?

nak ikutkan
'terjahan' sehari tak sampai 1000 punnn
komen pun jarang sampai berbelas
(dah kau malas jawab komen,
nasib kaulah tak ada orang nak komen...)

apa-apa sahajalah labuuuuu...

17 ulasan:

  1. Ye la Kakcik..baru perasan...follower saya pun dah berkurang 4 org...igtkan mereka unfollow...hihi

    BalasPadam
  2. Sama la kakcik... makin berkurang lak follower.. Dah le follower sedia ada sikit, makin bertambah sikit la..

    BalasPadam
  3. PC pun sama kak...tapi tak apalah..hihi...

    BalasPadam
  4. kak cik, ana hilang dekat 50 tuu baru berangan nak cecah 1k huwaaaaa :(

    BalasPadam
  5. SAMA LA KAKCIK..SAYA PUNYA DARI 5600 SEKARANG TINGGAL 5100..TAK PE LA..YANG PENTNG g+ MAKIN RAMAI FOLLOWER..HEHEH

    BalasPadam
  6. hilang 2 setakat ni. maybe diorang tak aktif?

    BalasPadam
  7. Ye mak..tadi org punyer 1411 ni dah jadi 1387 kot

    BalasPadam
  8. patut lah ingatkan mata tua ni yg salah kakcik

    BalasPadam
  9. assalamualaikum kakcik..betul tu kebelakangan ni mmg semua blogger byk ilang follower..:)

    BalasPadam
  10. Tak perasan berkurang ke bertambah sbb update blog sekali sekala je, huhu tp g+ mmg bertambah, yg tu perasan sbb selalu ada notification...

    BalasPadam
  11. Kakak punya dari 1261 tinggal 1220 aje kakcik
    Kakak ingatkan mungkin yg pergi dah tak suka Titisan Nurani.

    BalasPadam
  12. yang penting kekal sebagai sahabat blogger kan :)

    BalasPadam
  13. huhuhu dana tak sampai 300 pun folower nyer kakcik... lg segan ngn kakcik yg ada beribu2 follower...
    dana pun tak sdr ada kene buang ke tak folower nyer

    BalasPadam
  14. Dulu mungkin kita mengejar followerlah kan KC, la ni tak de dah. Yg penting org baca dan komen, tu pun dah cukup bagus.

    BalasPadam
  15. Eh, follower saya berapa orang ek? Tak pernah check pun. Hahaha!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.