Kawan-kawan kakcik

Isnin, 21 September 2015

Bila blogger bertemu...

...walaupun sebahagiannya sudah bergelar 'bekas blogger' atau 'blogger sekali sekala', tapi meriah dan mesranya tetap luar biasa meskipun di majlis orang!

Walaubagaimanapun, ucapan jutaan terima kasih kepada Prof Dato' Dr Haji Abdullah Al Hadi dan Datin Hajjah Aishah yang telah menjemput dan memperuntukkan masa buat kami di Majlis Perkahwinan Anak Bongsu mereka - Azri dan pasangannya Syifa.  Semoga Allah SWT merahmati kehidupan keluarga ini dan pasangan pengantin baru dengan penuh keberkatan dan kasih-sayangNya.

Jom kita layan antara gambar-gambar yang sempat dirakam...



SiRibenMerah dan Bujal
Apakah khabar blog kalian?


Gadis Bunga, Miloais Milo, SiRibenMerah

Anaa Suryana, Ida Mahmud, Ain Noraini, GadisBunga

Di tengah itu - Acik Erna dan di sebelah kanan ialah isteri Abah Zino

Hai Hanie - ingat lagi tak kata laluan blog?  :)

Kembar lain tahun - NsHanie dan SiRibenMerah

Sawan Kamera sudah datang...

...hehehe... dah tak peduli orang lain!

Pengantin pun tenggelam!

Ada Atuk Baik, Dr Faizie, JunAina,
Pakngah Al-Lavendari dan PakcikLee (PCL)


Oh...tak sempat berjumpa MAMAT SELFIE ni,
cuma dapat gambar dia sahaja.


Tak sempat juga berjumpa dengan Ati Masrif...

Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar dan syukur kepada Allah SWT yang memberi kami peluang bertemu dan menjalinkan kemesraan.  Jujurnya, dalam pertemuan begini (mungkin kerana kebanyakan kami bukanlah anak-anak muda lagi), makan minum tidak menjadi soal utama.  Yang penting adalah ukhuwah yang berpanjangan...

22 ulasan:

  1. mak ooo mak..bila kiter nak ketemu ni mak? hehehe..

    BalasPadam
  2. Kakcik dan sahabat2 semua ...terima kasih atas kehadiran sahabat2 semua ... maaf, bagi sahabat2 yg tidak dijemput ... majlis ini secara kecil2an ... saudara-mara yg rapat juga ada yg tidak dijemput .. apapun, kita berdoa agar kesejahteraan dan rahmat Allah sentiasa tercurah ke atas kedua pengantin, aamiin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana mengundang kami. Tapi saya tak sempat rasa kuih koci. Katanya dak GB makan banyak sekali. Hihihi.

      Padam
    2. betul pakngah.. GB makan PALING BANYAK kuih koci..

      Padam
  3. wahhhh...uncle gedek pun ada laa... bestnya...

    BalasPadam
  4. mujur kakcik sebutkan nama pena satu per satu...ada yg hampir terlupa nama glamz diorang. khabarnya semua masih berbisa...cuma masa terbatas utk terus aktif macam suatu masa dulu.

    BalasPadam
  5. sungguh erat ukhwah yang terjalin.. saya kagum

    BalasPadam
  6. Kakak rasa tahun 2012 meriah blogger-blogger ini kakcik.
    Iyra dgn GB tu banyak makan angin kakcik - blog sesekali aje:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. blog Iyra dah tutup la kak Zakie.. walaupon tutup blog.. ukhuwah tetap bersambung.. hehe.

      Padam
  7. Whoaaa...nampak keterujaan di rupa paras Kakcik sendiri. Teruja bergambar beramai-ramai yerk. Mostly saya tak kenal siapa kecuali beberapa nama yang disebut dalam gambar yang ada. Kalau dah sesekali blogger bertemu di luar tentulah meriahkan, Kakcik!

    BalasPadam
  8. Hahahha.. tak tahan bila masuk bab sawan kamera... sawan sungguh kan ... kahkah... sakit perut gelak...

    BalasPadam
  9. Terima kasih kakcik. Ada juga gambar akak

    BalasPadam
  10. hehehe. barulaaa gigih mengupdate blog. tapi sikit2. tapi seperenggan.... save. sambung esok lak. lepas seminggu baru siap. hahaha!!

    tapi saya happy sangat sebab rasa macam dah keluarga sendiri pulak blogger2 ni. ramainya kenal kat KKA la kan. heheh~

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pon happy tengok mata bulat awak dak GB.. hehehe

      *nampak teruja*

      Padam
  11. Meriah kak..meriah ukhuwah dalam kemeriahan majlis walimatulurus.

    BalasPadam
  12. Mak.. mekaseh memunculkan nama SiRibenMerah... rindunya nak berblog. tapi apakan daya.. mampu berinsta dan berfb..

    BalasPadam
  13. wahhh...bestnya dpt berjumpa blogger2 terhebat ni... mesti mcm2 cerita yg diceritakan.... hahaa

    BalasPadam
  14. Bestnya dapat jumpa blogger2 yg selama ini cuma bersembang dalam internet...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.