Kawan-kawan kakcik

Ahad, 5 Julai 2015

Berbuka puasa di Satay Station Ampang Waterfront...

Catatan berbuka di sini pada tahun lepas : http://kakciknurseroja.blogspot.com/2014/07/iftar-di-satay-station-hanya-rm5500-dan.html

Kuih muih yang comel...
...ambil dan makan, elakkan
pembaziran...
...buah-buahan juga ada...
...serta buah tamar
...hidangan ala kampung...
asam rebus keladi pun ada...
...pasti menambat selera
...tidak ketinggalan satay yang enak...
...serta kambing panggang...
...juga lemang...
...tak makan kambing?
ayam pun ada...
wah... cempedak goreng pun ada...
Persembahan ghazal secara langsung
Harganya cuma :
RM55++ untuk dewasa
RM28++ untuk kanak-kanak
Terima kasih Little CEO 
Muhammad Qaid Darwish
yang belanja kami makan di sini.

9 ulasan:

  1. salam singgah...
    best nyer tgk juadah tu tghari cmni.. huhu

    BalasPadam
  2. mahalbetul harga sekepala..sedap2 maoanan nya...selamat berpuasa kak

    BalasPadam
  3. Boleh tahan juga hidangan dia tu kak. Dgn asam rebus keladi pun ada. Sangat unik.

    BalasPadam
  4. satay station satenye mmg sedap..nmpk hidangan ala kampung tu pun nice..huhu

    BalasPadam
  5. Wahhhh.....rezeki Ramadhan tu namanya KC, makan satay ngan kambing lagi.....Eh! Tetiba udah teringin pulak tekak ni nak makan satay hihi...
    Buffet ke KC....berapa satu kepala tu? Sekarang ni nak dpt yg murah hampir tak de kan KC huhu

    BalasPadam
  6. untung atuk ngn nenek qaid, dibelanja qaid mkn kt satay station...

    BalasPadam
  7. Oh, saya tak tahu pun Satay Station ada buffet Ramadhan. Kalau tengok harga, lebih kurang aje di sesetengah tempat. Makanan tu ditambah ke tidak, Kakcik? Kalau tidak, tentu licin orang meluru takut tak sempat makan *_* Kat belakang rumah saya pun ada Satay Station tapi tak pernah pulak nampak ada buffet Ramadhan ke tidak...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.