Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 29 November 2014

Berbelanja atas talian secara bijak dengan iPrice...

...bila berbelanja,  pastinya kita hendak nilai yang terbaik bagi setiap sen yang kita laburkan,  betul tak?

Lagi bagus sekiranya kita dapat membeli barangan idaman kita dengan harga yang lebih murah dari harga yang biasa ditawarkan.

Membeli atas talian jika kena caranya memang memberikan nilai penjimatan sekiranya kita tahu.  Dengan iPrice kita boleh menjimatkan perbelanjaan melalui kupon penjimatan yang ditawarkan.   iPrice memberikan kupon untuk membelibelah seperti di gedung terkenal Zalora dan Lazada...

Dengan diskaun untuk pelbagai barangan, pastinya amat mengujakan
Klik DI SINI untuk melihat-lihat tawaran yang diberi...
RM59.00 sahaja untuk almari pelbagai guna.
75% diskaun - ruginya kalau ditolak (jika ia memang sangat
diperlukan.  Seorang blogger pastinya perlukan kamera kan?)
Tak sampai RM50.00 pun.  Jadi apa tunggu lagi?


Untuk melihat lebih banyak kupon atau diskaun yang ditawarkan, kunjungilah laman web iPrice di SINI.  iPrice bukan hanya menawarkan kupon untuk rakyat Malaysia tapi ia juga ada di Singapura, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Vietnam, India dan Filifina.

Tidak perlu gusar untuk mendapatkan barangan berjenama seperti River Island atau Nike atau sebagainya kerana di iPrice anda akan mendapatinya dengan harga yang anda mungkin mampu. Layarilah laman web iPrice sekarang dan tetapkan pilihan anda...



10 ulasan:

  1. mmg dah tgk juga di lazada.. tp x terbeli2 lagi la... berfikir 2001 kali coz bonus 22.1.15 tapi sekolah 4.1.15, kelengkapan anak2 kena beli dulu! lazada ke laut, groupon ke laut, mudah ke laut, semua ke laut...

    BalasPadam
  2. Lazada ye??tak berani dah..serik..hehehe

    BalasPadam
  3. huhuhu... nnt try godek2 dulu.. kalau best boleh beli..

    BalasPadam
  4. baru je beli barang dari lazada..semalam COD..bekas beras je pon..hehe

    BalasPadam
  5. Salam Perkenalan.
    Follower #1114
    drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Hik....hik...i like beli online.....

    BalasPadam
  7. Anak-anak saya suka beli secara online, dapat harga terbaik Cuma generasi lama seperti saya lebih suka beli sesuatu barang yang kita dapat pegang dan belek sendiri dulu, lepas tu baru buat keputusan nak beli atau tak...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.