Kawan-kawan kakcik

Khamis, 9 Januari 2014

Status ini bukan 'saja-saja'...

...tolonglah memahaminya...

18 ulasan:

  1. Phone saya once smp rumah memang dah bukan hak milik saya. Jadi hak milik Budak Gundut tu. Terpulang pada dia nak tengok katun apa, nak main game apa, dengan syarat jangan jatuh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak2 zaman cyber. Bijaknya dengan gadgets memang selalu melebihi kita. :)

      Padam
  2. Anak2 sekarang semua bende die tahu.... kadang2 kita tak tau die lg tau kan kak.....

    BalasPadam
  3. Sebaiknya begitu tak ada rahsia sesama kita satu keluarga.
    Jadi yg nak hantar message dsb kenalah ingat pesan kakcik ni...

    BalasPadam
  4. sekarang bebudak ajee pon da hebat sgt ngn gadget

    BalasPadam
  5. Saya agak kurang selesa kot. Ada antara komunikasi suami isteri, anak tak perlu tahu. Ada antara komunikasi adik beradik, suami tak perlu ambil tahu... Tapi kalau nak letak password, takut ada salah sangka pula...

    BalasPadam
  6. anak 2 saya lak memang saya tak bagi sebab kecik lagi.bukan pasal takut baca mesej tapi sebab bila dia dah pegang masa tu la nak tengok youtube la,nak main game la..jadi memang tak bagi..kalau dah besar tak pe la nak pegang2 enpon..heheh

    BalasPadam
  7. Dania or fmly members yang lain memang x berani usik my hp sebab kebanyakkan kegunaan office, diorang pun boring sebab xde game atau benda2 mengarut dalam hp...hehehe

    BalasPadam
  8. nanti kawin acu nak amal kan macam mak & ayah bob lah.. x de rahsia :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Kak Cik

    tiada rahsia antara kita...he he

    BalasPadam
  10. Henpon saya dan suami mmg bebas anak2 tgk kakcik..Tapi henpon mereka..bukan mereka tak kasi tgk..kami yg tak tahu nak tgk dgn screen yg kecik..mak ayah dahlah rabun..

    BalasPadam
  11. betul....kadang tu masuk msg yg..."opocot" tetiba tak dan delete.....bahaya pun, malu pun ya juga

    BalasPadam
  12. Sokong....saya pun x kisah siapa nk guna/buka hset saya sbb x ada apa yg perlu disorokkan, x perlu badan penapis,..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.