Kawan-kawan kakcik

Khamis, 23 Januari 2014

Mihun kosong dan telur goreng...

...hidangan ringkas pengalas perut anak-anak di pagi hening ini...

23 ulasan:

  1. kalau mak yg buat, pada anak2 semua nya sedap...

    BalasPadam
  2. pagi2 ni,campak ja apa yg ada kat dapur...:)

    BalasPadam
  3. YG ringkas tu lah selalunya sedap.

    BalasPadam
  4. bila amek gambar masakan atas dapur, ingat saya dan uncle gedek ye mak. hehehehe

    BalasPadam
  5. Masih ada rezeki makanan kak..ini dah cukupppp bagus dah ni...Alhamdulillah...

    BalasPadam
  6. walau simple...tetap sedap nak2 air tangan mak kan...

    BalasPadam
  7. kalu putih tu dana panggil mehun putih bkn mehun kosong kakcik sbb ttp ada bwg segala bagai hehehe...

    BalasPadam
  8. kalau dah emak yg masak, semuanya jadi sedap

    BalasPadam
  9. nak sikit tok tapau p ofis & sekolah ;)

    boleh gi umrah berDUA setiap 4 tahun jika lagu nih :P

    BalasPadam
  10. saya pernah buat bihun kosong waktu dlm pantang.. tapi tak letak telo gak.. sbb pantang katakan.. :)

    >> salam perkenalan.. saya follow sini.. :)

    BalasPadam
  11. bihun kosong pun jadi time perut lapar on je.

    BalasPadam
  12. ni betil2 punya kosong kakcik! hahaha

    BalasPadam
  13. Kadang2 buat penuh pun, habis dikaiskan isinya ke tepi. Buat kosong, baru nampak licin pinggan yer Kakcik..hehehehe

    BalasPadam
  14. assalamualaikum kakcik...alhamdullilah walaupun mee hoon kosong tapi dr air tangan ibu itulah yg membuat mee tu jadi sedapnya buat anak2...:)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.