Kawan-kawan kakcik

Khamis, 2 Januari 2014

Jom buang jauh-jauh...

...kita bungkus kemas - kemas segala keburukan.   Kita buangkan jauh-jauh dari pandangan dan ingatan...

15 ulasan:

  1. mulakan segalanya dgn yg baru..yg baik2 belaka,yg positif..selamat pg kakcik,...

    BalasPadam
  2. moga hari ini lebih baik dr smlm & moga tahun ni lebih baik dr thn lepas. aminnnn

    bersih kan hati....

    BalasPadam
  3. Dibuatnya jumpa macam tu waktu malam sorang², mahu ketaq kepala lutut.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takat ketaq tak pa lagi..takut tek**cin dlm ken..makcik la sbb takut sangat.Ingat org potong pala..hehe.

      Padam
  4. Kakcik ku, apa ada dlm bag palstik hitam tu??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pakaian kotor selepas 3 hari menginap di hotel. Nak bawa turun ke kereta....:)

      Padam
  5. salam
    singgah pagi
    sory x sempat nak komen banyak bz day

    BalasPadam
  6. dah buang jgn pandang belakang lagi tau mak. nnt dia ikut balik lagi. hehehee

    BalasPadam
  7. Selamat Tahun Baru kakcik,
    semuga tahun ini kita semua lebih
    cemerlang..

    BalasPadam
  8. simbolik tu kakcik...huhu..
    selamat tahun baru KakCik

    BalasPadam
  9. kalau boleh di bungkus yg buruk-hodoh macam ini senang kakcik. buang terus tak menyesakkan..

    BalasPadam
  10. dah buang setengah..setangah lagi kena pi beli plastik sampah baru..plastik habis pulak.hahaah

    BalasPadam
  11. Salam 2014 Kakcik..jangan dibuang baju yang dibungkus tu kakcik...kita kan kna berjimat cermat..nnti PM marah lho!!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.